Granés Batxillerat i Eòlia, al Saló de l’Ensenyament

Com bé sabeu, des del passat dimecres, el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acull una nova edició del Saló de l’Ensenyament. Enguany, el saló celebra els seus 30 anys potenciant la seva vocació orientadora, amb tota mena d’activitats i tallers on vosaltres, els estudiants, podreu descobrir què voleu estudiar, si és que encara no ho sabeu.

Imatge: Saló de l’Ensenyament

A més, com sempre, els expositors presents a la fira – més de 190 en aquesta edició- presenten una extensa oferta formativa d’estudis superiors, universitaris, FP i complementaris, on podreu triar.

Imatge: Eòlia

Granés Batxillerat està present, un any més, al saló. De la mà d’Eòlia, l’Escola Superior d’Art Dramàtic, amb qui impartim el Batxillerat d’Arts Escèniques, estem arribant a tots aquells estudiants que estan pensant estudiar aquesta modalitat en el nostre centre.

Imatge: Eòlia

No ho dubteu, aprofiteu l’ocasió per visitar el Saló aquest cap de setmana i descobriu l’ampli ventall formatiu que teniu al vostre abast, així com els tallers i activitats d’orientació que us ajudaran a escollir els millors itineraris acadèmics segons el vostre perfil i interessos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top