Granés Batxillerat i Gerard de la Rosa, guanyadors dels Premis de Recerca Jove - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Granés Batxillerat i Gerard de la Rosa, guanyadors dels Premis de Recerca Jove

Estem d’enhorabona!  El nostre exalumne Gerard de la Rosa ha resultat guanyador dels Premis de Recerca Jove pel seu magnífic Treball de Recerca sobre la construcció d’un drone. Així mateix, Granés Batxillerat també ha estat un dels 11 centres premiats a tota Catalunya en aquest certamen que convoca anualment l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) per fomentar l’esperit científic del jovent.

El treball de Gerard de la Rosa Loppacher, titulat The drone of the waves i tutoritzat pel nostre professor Gabriel Chacón, ha resultat un dels 75 treballs premiats arreu de Catalunya d’entre tots els qui es van presentar a la convocatòria de 2015. El Gerard, que va finalitzar amb èxit el batxillerat tecnològic a Granés Batxillerat l’any passat, compagina actualment els seus estudis d’Enginyeria industrial a la UPC de Terrassa amb la gestió de la seva pròpia empresa Drone Barcelona.

Treball de Recerca Gerard de la Rosa

Voleu saber sobre aquest Treball de Recerca premiat? En aquest post que vam publicar fa uns mesos us explicàvem tots els detalls.

  Moltes felicitats Gerard!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top