CAT | ES
Horari PAU 2020

Horari PAU 2020

Canal Universitats ja ha informat de l’horari definitiu de la convocatòria ordinària PAU 2020 que enguany tindrà lloc els dies 7,8, 9 i 10 de juliol


La nova distribució horària generada a partir de la situació actual de la COVID-19, segrega les matèries més nombroses, tant les comunes com les de modalitat, de la fase general repartint-les en tres dies.

D’altra banda, també estableix tres franges d’examen per dia: per a tots els estudiants els exàmens començaran a les 9:00, a les 12:00 i a les 15:00 hores. Segons el departament, l’objectiu de reduir les franges d’examen a tres és justament evitar, al màxim possible, permanències innecessàries dels estudiants en les seus d’examen i impedir aglomeracions en les franges de descans, atès que a la tercera franja baixa considerablement el volum d’alumnat.

Primera i segona franja horària, les que tenen més alumnes

Cada dia les dues primeres franges d’examen estan dedicades principalment a matèries de fase general i alguna específica, o bé (com succeeix el quart dia) a matèries de fase específica que tenen un elevat nombre d’estudiants. 

Tribunal Especial i d’Incidències (T.E.I)

Així mateix, també s’ha informat de les noves dates en que tindrà lloc el Tribunal Especial i d’Incidències (T.E.I):
Dimarts 14, dimecres 15, dijous 16 i divendres 17 de juliol de 2020

Comment

Top