Irene Baeza, al Hop Processos del Mercat de les Flors - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Irene Baeza, al Hop Processos del Mercat de les Flors

La nostra exalumna de Batxillerat d’Arts Escèniques Irene Baeza va participar aquest cap de setmana com a ballarina al Hop Processos del Mercat de les Flors de Barcelona, dins del HOP Festival. Durant tres dies, aquest espai va acollir artistes locals i internacionals que van mostrar peces en procés de creació per tal que el públic pogués accedir a projectes en plena ebullició, conèixer de prop els artistes i participar en activitats de diàleg sobre el panorama actual de la dansa urbana.

irene baeza, al hop processos

A la sala MAC, la nostra exalumna, coneguda artísticament com a Iby Baeza, va participar amb la peça Protocol #8, un Happening d’improvisació entre músics, coreògrafs, performers i artistes del moviment, en col·laboració amb The Exploding Fest i Empíric.

Hop Processos és una mostra de la dansa que està per venir i focalitza la seva acció en facilitar processos de creació, d’investigació i de reflexió en l’àmbit de les danses urbanes. Un punt de trobada per a festivals i estructures europees que donen suport a la creació escènica en aquest tipus de dansa.

Irene Baeza, al HOP Processos

Irene Baeza, durant la presentació del seu Treball de Recerca Aqua, sobre la gestació i naixement d’una coreografia. Granés Batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top