Jornades Solidàries 2017 - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Jornades Solidàries 2017

Un any més, Granés Batxillerat viu una nova Setmana Solidària que va arrencar ahir amb una xerrada a càrrec de Jordi Carbonell, voluntari del programa d’escoles de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.

Xerrada Banc dels Aliments 2017

Durant la seva xerrada, que va comptar amb l’assistència dels alumnes de primer de Batxillerat, en Jordi va destacar la xifra de població que viu en situació de pobresa a Catalunya, que s’eleva tristament a 500.000 persones en aquest territori.

Xerrada Banc dels Aliments 2

En Jordi també va explicar als nostres alumnes en què consistia el malbaratament dels aliments i com podien actuar per evitar-ho. També va animar als alumnes a col·laborar amb la campanya del Gran Recapte d’Aliments, que enguany es realitzarà el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre.

Des d’ahir també, les aules s’han omplert de caixes on els alumnes podran dipositar, fins al dia 1 de desembre, aliments per a la fundació Banc dels Aliments, així com per a l’entitat Avismón, que en aquest cas vetlla per les necessitats alimentàries de la gent gran.

Setmana de la Solidaritat

D’altra banda, i també dins del marc d’aquesta Setmana de la Solidaritat, es realitzarà aquest divendres un Esmorzar Solidari a l’escola on, aquells alumnes que ho desitgin podran portar de casa productes per esmorzar elaborats per ells mateixos (pastissos, coques, magdalenes, pizzes, galetes,… ), que es vendran a un preu simbòlic (1€).  Els diners que es recaptin en aquest esmorzar es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que enguany es centrarà en la investigació de les malalties infeccioses, que causen 1 de cada 3 morts al món.

Esmorzar solidari 2017

Durant l’esmorzar, i com ja vam fer en edicions anteriors, es realitzarà un concurs per triar el millor esmorzar.

Us animem a tots a participar en aquestes jornades solidàries!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top