Lluc Vila, descobrint el camí de la publicitat

En Lluc ho tenia ben clar: després de finalitzar el batxillerat volia començar a estudiar Publicitat a Blanquerna, a la Universitat Ramon Llull. I així ho està fent ara!

El seu pas per Granés Batxillerat va ser breu – ja que es va incorporar a segon-, però molt intens. El seu Treball de Recerca ja el va centrar en el món de la publicitat i confessa que el va resultar “molt interessant”. Amb el títol Els efectes del llenguatge no verbal a la publicitat, el seu treball va quedar finalista als Premis Domènec Font de la UPF i, realitzant-ho, va descobrir que “tot està molt estudiat, però a vegades la reacció que tingui cadascú pot ser molt diferent.” “El que no sabia era la influència que tenien els colors inconscientment en el camp de la publicitat” comenta, com un dels aspectes que més el van sorprendre en fer aquest estudi.

La idea del treball la va tenir quan feia 1r de Batxillerat i durant tot el curs de Segon la va anar desenvolupant. “El que més em va costar va ser, al principi, definir quins temes havia de tractar, fer l’índex, l’estructura del treball…”

Pel Lluc va ser el treball més destacat que havia fet fins aleshores, tot i que si el tornés a fer, té molt clar que intentaria acotar una mica més el tema i aprofundir-hi una mica més, ja que es tractava d’un estudi molt ampli.

A l’hora de preparar la presentació davant el jurat va tenir molt en compte l’aspecte formal i la imatge. El seu pare li va transmetre la importància dels detalls i va comptar amb el suport d’un amic seu per introduir elements en 3D.

En Lluc, que va realitzar els seus estudis a la nostra escola a cavall entre Barcelona i Girona, va aconseguir accedir als estudis universitaris de Publicitat i es troba una mica més a prop de crear la seva pròpia agència, el somni que anunciava un temps abans en una entrevista amb el seu tutor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top