CAT | ES

Master Class sobre com emprendre amb pocs diners

Els alumnes del projecte Crear una empresa de 1r de batxillerat van comptar aquesta setmana amb una master class d’EAE Business School sobre Com iniciar un negoci amb pocs recursos econòmics.

Durant la sessió, els estudiants van poder reflexionar sobre la importància de conèixer-se primer: saber quines són les competències de què disposa cadascú i quines necessita per arribar allà on vol. En aquest sentit, es va recordar els alumnes que tothom neix amb facilitats, però que les competències s’adquireixen. Per tant, aquells que no tinguin aquestes facilitats poden arribar al mateix lloc que aquells que les tenen innates però amb esforç i treball.

Així, les competències necessàries per emprendre un negoci, com ara la de lideratge, també s’aprenen. Durant la master class també es va parlar de la importància de portar una agenda per a la gestió del temps, i, per descomptat, de l’anglès en un nivell avançat, com a requisit per accedir també a aquests estudis. Per últim, els alumnes van tenir accés a un seguit de recursos gratuïts que poden aprofitar tots aquells que estiguin interessats a emprendre un negoci, com ara, per exemple, aplicacions per a realitzar tests de competències personals.

Comment

Top