Master Class sobre com emprendre amb pocs diners

Els alumnes del projecte Crear una empresa de 1r de batxillerat van comptar aquesta setmana amb la presència de Patricia Carvajal i Joan Martí, d’EAE Business School que els van oferir una master class sobre com Iniciar un negoci amb pocs recursos econòmics.

Patricia Carvajal, responsable de pràctiques i acció tutorial al Grau d’EAE Business School, els va fer reflexionar sobre la importància de conèixer-se primer: saber quines són les competències de què disposa cadascú i quines necessita per arribar allà on vol.

En aquest sentit, Carvajal va recordar els alumnes que tothom neix amb facilitats, però que les competències s’adquireixen. Per tant, aquells que no tinguin aquestes facilitats poden arribar al mateix lloc que aquells que les tenen innates però amb esforç i treball.

Així, les competències necessàries per emprendre un negoci, com ara la de lideratge, també s’aprenen. Durant la seva master class, Carvajal també va parlar de la importància de portar una agenda per a la gestió del temps, i, per descomptat, de l’anglès en un nivell avançat, com a requisit per accedir també a aquests estudis. Per últim, també va oferir als alumnes un seguit de recursos gratuïts que poden aprofitar tots aquells que estiguin interessats a emprendre un negoci, com ara, per exemple, aplicacions per a realitzar tests de competències personals.

Moltes gràcies Patricia i Joan per la vostra visita i per tot aquest coneixement que hem pogut compartir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top