Matèria de modalitat: Anatomia Aplicada

Els alumnes de Primer de Batxillerat de la modalitat d’Arts Escèniques, Música i Dansa cursen la matèria d’Anatomia Aplicada. Però sabeu quins continguts es treballen en aquesta assignatura? Doncs bé, a més d’anar incorporant coneixements del camp de l’anatomia, la fisiologia i la patologia, aquesta matèria pretén potenciar i millorar el rendiment físic i artístic dels alumnes.

Comprendre el cos humà des del punt de vista biològic és essencial per a millorar el rendiment físic i artístic en les diferents arts escèniques, a més que ajuda a prevenir l’aparició de certs processos patològics. El sistema respiratori, inclós l’aparell de fonació, o el sistema locomotor, entre d’altres continguts que s’estudien en aquesta matèria, permeten als alumnes tenir un millor coneixement del seu cos, instrument de comunicació i expressió a les diferents disciplines artístiques i, sens dubte, una de les seves principals eines de treball.

Fa uns dies, els estudiants van realitzar una activitat pràctica en què, amb música de fons de diferent tipus i registre, havien de realitzar els seus propis monòlegs i anar regulant la seva intensitat a mode d‘equalitzador. Voleu veure el resultat?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top