Més de 30 ponències a la Jornada Universitària - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Més de 30 ponències a la Jornada Universitària

Divendres passat va tenir lloc a l’escola la Jornada Universitària, amb l’objectiu d’ajudar als alumnes de segon curs a aclarir els seus dubtes en relació al seu futur professional. Al llarg de les 34 xerrades que hi van tenir lloc durant tot el matí, aquests alumnes van poder conèixer més detalls sobre aquells graus universitaris en què estaven més interessants. Així van descobrir les seves principals sortides professionals i van resoldre els seus dubtes amb els ponents que hi van participar, que procedien de 15 universitats i institucions diferents.

Jornada Universitària, orientació professional, 2n batxillerat

Alguns ho tenien més clar que d’altres, com el Sergi Cervera, alumne de Segon E, que va sortir força convençut de la xerrada de Cinema i Mitjans Audiovisual que va oferir l’ESCAC. Altres agraïen la bona feina del ponent: “Està molt bé com ho ha fet, ha sigut molt dinàmic i senzill. El ponent s’ha expressat molt bé i ens ha ajudat molt conèixer la seva experiència personal”, comenta Joan Colldecarrera, de Segon E, sobre la sessió informativa de Direcció de màrqueting i gestió comercial realitzada per l’ESIC.

El format de les diferents ponències, de 30 minuts de duració cadascuna, també va ser valorat molt positivament pels alumnes del centre, que van assistir al llarg del matí a unes 6 xerrades diferents del seu interès.

 Jornada Universitària 3

Des de Granés Batxillerat un volem agrair a tots la vostra participació en aquesta exitosa jornada. Per  aconseguir un any més que aquesta eina destinada a la millor orientació professional dels nostres alumnes hagi estat d’allò més fructífera.

Jornada Universitària, orientació professional, futur, 2n Batxillerat

Moltes gràcies a les 15 institucions que van venir a explicar-nos més de 30 graus diferents i gràcies als alumnes per intentar treure el màxim de partit de cadascuna de les ponències.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top