Mireia Gubianas i Toni Vives estrenen "Peggy Pickit ve el rostro de dios" - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Mireia Gubianas i Toni Vives estrenen “Peggy Pickit ve el rostro de dios”

Els nostres professors de batxillerat de l’itinerari en Arts Escèniques Mireia Gubianas i Toni Vives van estrenar ahir Peggy Pickit ve el rostro de dios al Teatre Tantarantana de Barcelona. L’obra, del dramaturg alemany Roland Schimmelpfennig, oscil·la entre el vodevil estrident i la sàtira corrosiva per qüestionar les societats democràtiques liberals.

Fotografia: J. Suárez

Dirigida per Jorge Sánchez i traduïda al castellà per Albert Tola, aquesta proposta de la companyia La Cantera de exploraciones teatrales explica el retrobament, sis anys després, de dues parelles amigues des que estudiaven juntes la carrera de medicina; uns acaben de tornar d’una missió humanitària a l’Àfrica i els altres els reben a casa seva. A partir d’aquí, les visions del món i de la vida de dos matrimonis queden separades per un abisme, oferint, l’obra una reflexió crítica sobre la relació entre el món subdesenvolupat i Europa.

Amb una estructura narrativa molt complexa, l’obra ha esat tot un repte per als actors. En paraules de Guabianas, ha estat “una de les obres més exigents que he fet mai, tant pel que fa al text com interpretativament”.

Fotografia: J. Suárez

Mireia Gubianas imparteix les matèries d’Anatomia Aplicada, Sistemes d’Interpretació, Cos i Veu i Fonaments de les Arts al nostre batxillerat d’Arts Escèniques, mentre que Toni Vives és professor de la matèria Cultura Audiovisual.

L’obra es pot veure al Teatre Tantarantana fins al 2 de febrer.

No us la podeu perdre!
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top