Moltes gràcies per la vostra solidaritat! - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

Ja hem fet recompte dels quilos que hem aconseguit recaptar a les Jornades de Solidaritat que hem organitzat aquests dies a Granés Batxillerat. Estem molt contents perquè, gràcies a la vostra col·laboració, hem aconseguit recollir 147 quilos de productes alimentaris (pasta, oli d’oliva, llegums… ) i d’higiene per a les entitats Fundació Banc dels Aliments i Avismón. 

Recollida d'Aliments

Com bé sabeu, a més de la recollida d’aliments, en aquestes Jornades de Solidaritat s’han realitzat a l’escola altres activitats per recaptar diners per a La Marató de TV3.

Esmorzar i Patis Solidaris per a La Marató

Hem aconseguit 263,90 euros gràcies a la venda de pastissos i altres productes dolços i salats que van fer els nostres alumnes, així com a les activitats organitzades a Els Patis Solidaris de la Granés: venda d’arracades solidàries, espectacle de màgia i cantada al carrer dels alumnes d’Arts Escèniques. Tots aquests diners han estat destinats íntegrament a col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany s’ha centrat en el càncer.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Per cert, que ja tenim guanyador al millor esmorzar solidari: Jan S., de 1r de Batxillerat. El seu arbre de Nadal farcit amb verduretes va recollir el nombre més gran de vots. El seu premi consisteix en un taller al Museu de la Xocolata perquè segueixi fent créixer les seves habilitats culinàries.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Diumenge, La Marató va tancar el marcador amb 10.715.430 € que aniran destinats a projectes d’investigació científica sobre el càncer. I Granés Batxillerat va aportar el seu granet de sorra.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top