Moltes gràcies per la vostra solidaritat! - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

Ja hem fet recompte dels quilos que hem aconseguit recaptar a les Jornades de Solidaritat que hem organitzat aquests dies a Granés Batxillerat. Estem molt contents perquè, gràcies a la vostra col·laboració, hem aconseguit recollir123 quilos de productes alimentaris (pasta, oli d’oliva, llegums… ) i d’higiene per a les entitats Fundació Banc dels Aliments i Avismón.

Però a més de la recollida d’aliments, com ja hem fet altres anys, durant aquests dies al nostre centre s’han realitzat altres activitats per recaptar diners per a La Marató de TV3.

Esmorzar i Patis Solidaris per a La Marató

Hem aconseguit 345,50 euros gràcies a la venda de pastissos i altres productes dolços i salats que van fer els nostres alumnes a l’esmorzar solidari, així com a les activitats organitzades a Els Patis Solidaris de la Granés: actuació musical solidariaexperiments científics i l’espectacle del mag Loiro.

Tots aquests diners han estat destinats íntegrament a col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany s’ha centrat en la investigació de les malalties minoritàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top