Moltes gràcies per la vostra solidaritat! - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

El passat dijous, un equip del Banc de Sang i Teixits de Barcelona es va desplaçar fins a la nostra escola i un bon nombre d’alumnes i personal de Granés Batxillerat va voler donar sang en aquesta jornada solidària. Dies abans, el Banc de Sang i Teixits havia realitzat a la nostra escola una xerrada informativa per explicar als alumnes com es desenvolupa el procés de donació, a qui va a parar la sang o les necessitats actuals del Banc de Sang, entre altres aspectes.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Després d’emplenar uns fulls amb les dades personals i sobre la seva salut, els donats eren atesos per una doctora, que procedia a comprovar la seva tensió arterial i altres paràmetres per veure si era possible o no la donació. Un cop determinada la seva idoneïtat, el donant, estirat en una llitera, era atès per una infermera, que l’acompanyava en tot moment durant els aproximadament cinc minuts que durava la donació. Després, un petit descans i un refrigeri, necessaris per recuperar una mica de líquids.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat 2

Des d’aquí, us volem agrair a tots la vostra col·laboració solidària. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top