Nous itineraris, nova imatge

Des de Neil Armstrong, la primera persona a posar els peus a la Lluna el 1969, fins a Martin Luther King, activista pels drets civils dels afroamericans i reconegut pel seu cèlebre discurs “Tinc un somni…” des de les escales del Monument Lincoln a Washington el 1963, passant per Stephen Hawking, geni de l’astrofísica mort recentment, o The Beatles, la més exitosa banda de rock dels anys 60 i emblema dels ideals progressistes, la història és plena de grans persones que han permès avançar a la humanitat.

A Granés Batxillerat creiem que tots tenim un talent, i per això apostem per una metodologia innovadora que identifiqui i impulsi les competències de cada alumne. En aquest sentit, el pròxim curs l’escola ofereix diferents batxillerats temàtics, on cada alumne pot formar-se en allò que realment és, satisfent la seva vocació. Així, el curs 2018-19, els nostres alumnes podran triar un d’aquests itineraris adaptats a les seves inquietuds:

  • Noves Tecnologies Interactives
  • Ciències de la Salut
  • Empresa i Màrqueting
  • Comunicació i Periodisme
  • Arts Escèniques

Per fer visible aquest canvi, la imatge de la nostra home també canvia, i esperem que, com nosaltres, us il·lusioneu amb aquest nou repte educatiu.

Nova imatge

Què us sembla la nostra nova home?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top