Orientació professional per als alumnes del batxillerat escènic - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Orientació professional per als alumnes del batxillerat escènic

Com bé sabeu, orientar als nostres alumnes en el seu camí cap a estudis superiors és una de les grans apostes de l’escola. I, per fer-ho més atractiu, quina idea millor que compartir una master class amb els professionals del sector per a resoldre tots els dubtes!

Els alumnes de segon de batxillerat d’Arts Escèniques han comptat aquest any amb visites com aquestes més recents d’Anna Victori, coordinadora de programació al Teatre Victòria de Barcelona, gestionat per 3xtr3s, l’empresa formada pel Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa.

Xerrades professionals 1

En una altra ocasió, ha visita la nostra escola en Ferran Murillo, actualment gerent del Teatre Tantarantana, i responsable de l’àrea de producció i assistent en la direcció artística en la programació d’aquest teatre i de la sala Àtic22.

Durant la xerrada, Murillo va tenir l’oportunitat de parlar amb els alumnes de la seva àmplia trajectòria com a responsable de la producció de diferents espectacles, i dels diferents projectes del Tantarantana, com ara la Fàbrica de Creació, per seguir donant suport a la creació i producció cultural, i Assaltem l’Escenari, creat per tal de facilitar l’accés d’alumnes com els nostres als escenaris professionals i establir així un vincle entre el teatre i les noves generacions d’actors.

xerrades profesionals arts escèniques

Gràcies a tots per fer possible aquestes visites tan valuoses per als nostres alumnes i per ajudar-los a encaminar el seu futur professional!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top