CAT | ES

Pares i exalumnes de Granés orienten els estudiants de 2n de batxillerat

Com bé sabeu, una de les prioritats de Granés Batxillerat és la d’ajudar als nostres alumnes en la tria del seu futur.

Dintre de les diverses accions d’orientació que teníem programades per a aquest curs, com la Jornada d’Orientació Universitària, els dies 9 i 16 de març vam comptar amb la participació de pares i exalumnes del centre en unes xerrades dirigides als nostres alumnes de 2n de batxillerat.

En aquestes petites xerrades o col·loquis que es van realitzar en horari de tutoria, els pares, per exemple, van poder explicar els aspectes principals de la seva professió, així com es desenvolupa el seu dia a dia professional, quines competències necessiten per portar a terme la seva feina, les principals sortides professionals o, fins i tot, quina és la situació actual del sector on es desenvolupen, entre altres aspectes. Molts d’ells també van fer referència a com va ser la tria dels seus estudis universitaris i quins aspectes van tenir en compte. Des de l’àmbit de l’economia, el dret, la psicologia, la química, el món audiovisual o veterinari, els alumnes van tenir l’oportunitat d’acostar-s’hi a un ampli ventall de propostes professionals.

Per la seva banda, alguns exalumnes del centre també van voler col·laborar en aquesta iniciativa explicant com van viure ells la situació on es troben ara els nostres alumnes de 2n de batxillerat. Aquests exalumnes, que actualment estudien Comunicació Audiovisual, Arts Escèniques i Dansa, també els van parlar de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU) i de quins són els principals canvis en la seva nova etapa universitària.

Creiem que aquesta experiència va resultar molt interessant per als nostres alumnes de cara a la tria del seu futur.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

Comment

Top