Participa en el concurs d'Instagram de la sortida de convivència! - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Participa en el concurs d’Instagram de la sortida de convivència!

Dimecres que ve l’escola realitzarà la primera sortida de curs, amb la que es vol fomentar la convivència entre els alumnes i contribuir a que els nous alumnes es coneguin. En aquesta sortida, tant els alumnes com els professors i la resta de personal de l’escola podrem gaudir d’una jornada lúdica i passar una bona estona plegats.

Sortida convivència 2015. Granés Batxillerat

(Imatges de la sortida d’edicions anteriors)

Els alumnes de Primer de Batxillerat podran posar a prova  la seva agilitat al circuit de tirolines, xarxes i ponts de Barcelona Bosc Urbà. Els més atrevits fins i tot podran enfilar-se a plataformes de 6 metres d’alçada i gaudir d’una tirolina de més de 120 metres!

Per la seva banda, els alumnes de Segon de Batxillerat realitzaran un recorregut guiat pel Parc Natural de Collserola i podran gaudir d’una interessant passejada combinant natura i exercici físic.

Participa al concurs d'Instagram de la sortida de convivència

Com ja és habitual en aquesta sortida, els alumnes podran participar en el nostre concurs d’Instagram per triar la millor foto de la jornada, pujant les seves fotos a aquesta xarxa amb el hastag #sortidaGranés18. Un val de regal de l’FNAC espera al guanyador!

Participa al Concurs Instagram sortida convivència

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top