Presentació dels blogs dels alumnes de Comunicació i Periodisme

Aquesta setmana, del dilluns al dijous, els alumnes de l’itinerari de Comunicació i Periodisme de Primer de Batxillerat han presentat el segon projecte que han treballat aquest curs. Aquest ha consistit en l’elaboració d’un blog personal, que inclou entrevistes relacionades amb la temàtica del web, una agenda cultural, una columna d’opinió, un reportatge i una narració de tipus hipertextual.

Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, que ha permès als alumnes la realització de  diversos tallers sobre pàgines web i periodisme,  Micaela Mahi, bloggera i artista, Mireia Gubianas, actriu i docent del nostre centre, qui va compartir amb els alumnes la seva experiència amb la plataforma de crowdfunding Verkami, i la nostra alumna d’Arts Escèniques Candela Martínez, qui va exposar el seu Treball de Recerca entorn la sensibilitat artística.

Els blogs que han elaborat els alumnes han estat de temàtiques ben diverses, afins als seus interessos. Us mostrem aquí les pàgines principals de tots aquests projectes:

El secreto de Lussy

La ruptura de la cuarta pared

Blog d’escriptura i audiovisual


Míriam’s blog

Animating BCN

Peaches Crudos

Detrás del graffiti

Streetwear

Exploració urbana

Urbex

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top