Presentació dels projectes d'Empresa i Màrqueting i Comunicació i Periodisme - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Presentació dels projectes d’Empresa i Màrqueting i Comunicació i Periodisme

Aquesta setmana, els alumnes de 2n de batxillerat de l’itinerari en Empresa i Màrqueting i els alumnes de 1r de Comunicació i Periodisme han realitzat la presentació dels projectes que han desenvolupat durant aquests quatre mesos de curs.

Els alumnes de 2n, dividits en dos grups, van treballar sobre dues empreses que ells mateixos havien ideat: Ecofruit i Fast Green, i, durant la presentació, van exposar el Pla de Màrqueting que havien el·laborat així com els anuncis publicitaris creats per reforçar la campanya.

Ruta alternativa d’edificis modernistes

Per la seva banda, els alumnes de 1r de Comunicació i Periodisme han centrat aquest primer projecte de curs en el Modernisme. Després d’explicar breument aquest moviment arquitectònic i de situar-lo en el seu context polític, històric i social van donar a conèixer al públic assistent una ruta alternativa d’edificis modernistes per Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top