CAT | ES
Presentació projectes Crea una empresa

Presentacions de les idees de negoci del projecte “Crea una empresa”

Aquest dilluns, els alumnes de l’itinerari d’Empresa i Màrqueting de primer de Batxillerat han presentat la idea de negoci del seu projecte dins del marc de la matèria de ”Crea una empresa”. 

Aquest projecte compta amb la col·laboració de prestigioses escoles de negoci com ESERP, ESADE o EAE, que estan impartint als alumnes diferents master class i tallers sobre empresa i emprenedoria, publicitat o màrqueting, entre altres disciplines relacionades amb l’empresa, de la mà dels seus docents especialistes.

Durant la jornada, els grups d’alumnes han defensat idees de negoci ben diverses, des d’una sala de festa fins a la creació d’una empresa de samarretes de comerç just, passant per una franquícia de supermercats d’alimentació i productes de neteja destinada a jubilats i persones amb baixa renda.

Projectes tecnològics

Bona part dels projectes estan relacionats amb el mercat online o les plataformes tecnològiques, com ara la creació d’una botiga online i física de venda de productes de luxe.

Altres grups han apostat per les aplicacions per als seus projectes de creació d’una empresa. Un dels grups, per exemple, pretén idear una aplicació mòbil per trobar parelles i amics amb discapacitat, mentre que en un altre cas, l’aplicació mòbil permetrà als usuaris aprendre idiomes a partir d’un professor i obtenir les certificacions acadèmiques oficials. En un altre cas, la idea de negoci rau en la creació d’una aplicació que permetria obtenir els noms d’usuari i saber també les persones que et segueixen a les xarxes socials.

A partir d’aquestes idees de negoci, els alumnes hauran de desenvolupar, durant la segona part del curs, el corresponent pla d’empresa, que exposaran en públic a final de curs.

Comment

Top