CAT | ES

Projecte Virals

Iniciativa de la nostra professora d’Arts Escèniques Mireia Gubianas, avui arrenca “Virals”, un projecte pedagògic que ofereix als nostres alumnes i exalumnes un espai de reflexió sobre les seves vivències en temps de coronavirus. L’objectiu és elaborar un projecte creatiu a partir de les diferents disciplines artístiques, tant les arts escèniques, com la música, l’escriptura, el dibuix, la pintura, la fotografia o el llenguatge audiovisual.

En el projecte, que compta amb la col·laboració de la professora Miren Icazuriaga i la complicitat pedagògica del centre, hi participen alumnes de diferents modalitats de batxillerat, amb un clara voluntat d’afavorir el diàleg i d’intercanviar creativitats. Així mateix, els amants de la fotografia o el llenguatge audiovisual podran documentar tot el procés.

Materials personals

Les sessions s’organitzaran a partir de petits materials que els participants hauran d’anar elaborant. Aquests serviran per investigar i jugar a partir de diferents llenguatges creatius. La intenció final és poder mostrar el material resultant, tot i que el seu format s’anirà definint al llarg de les diferents sessions de treball.

El taller es desenvolupa de forma presencial a l’escola, donat que el nombre limitat de participants permet garantir totes les distàncies de seguretat dins l’aula. Les sessions d’aquest projecte tindran lloc els dies 19 i 26 de novembre, 3 i 10 de desembre, 14, 21 i 28 de gener, 11, 18 i 25 de febrer i 11, 18 i 25 de març.

Comment

Top