Ruta pel Born amb el Museu d'Història de Barcelona - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Ruta pel Born amb el Museu d’Història de Barcelona

Ahir, els alumnes de Primer de Batxillerat de l’itinerari en Comunicació i Periodisme van realitzar una visita guiada pel Born de Barcelona.

Ruta pel Born

L’activitat, titulada “El parc, el Born i l’exposició de 1888. Idear la capital europea d’un país renaixent”, a càrrec del Museu d’Història de Barcelona, els va permetre recollir informació sobre la ciutat durant aquells anys. En concret, durant el recorregut, els alumnes van conèixer per què i com es va crear un gran centre representatiu de la Barcelona moderna on fins llavors hi havia hagut la ciutadella.

Ruta pel Born

Aquesta ruta guiada s’inclou en la fase documental del projecte que estan portant a terme aquests alumnes durant aquest curs. Un cop finalitzat aquest procés hauran de posar-se mans a l’obra per crear la seva pròpia exposició sobre el creixement urbà a la ciutat de Barcelona a partir de l’enderrocament de les seves muralles el 1854.

Ruta pel Born

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top