Setmana de la Solidaritat - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Setmana de la Solidaritat

Avui, a Granés Batxillerat hem donat el tret de sortida a la Setmana de la Solidaritat, que pretén sensibilitzar als nostres alumnes sobre problemàtiques com ara la fam. Com cada any, col·laborarem amb el recapte d’aliments que porten a terme entitats com Fundació Banc dels Aliments o Avismón.

Setmana de la solidaritat

Aquest matí els alumnes de Primer de Batxillerat han assistit a una xerrada per part de Jordi Carbonell, voluntari al departament d’escoles de Fundació de Banc dels Aliments. En aquesta sessió el Jordi ha parlat als alumnes sobre la fam que pateixen 1.500.000 persones a Catalunya, el que correspon a un 20% de la població. També ha fet referència al malbaratament alimentari així com a les diverses accions que porten a terme a Fundació Banc dels Aliments per pal·liar aquesta situació.

Setmana de la Solidaritat

A les aules de la nostra escola, els alumnes disposen ja de caixes per a fer possible aquesta donació d’aliments. A més de recollida d’arròs, pasta, oli gira-sol o d’oliva i llegums per a Banc dels Aliments, Granés Batxillerat se suma també a la recollida d’Avismón, entitat que pretén recaptar productes de necessitat per al col·lectiu de gent gran que es troba en una situació vulnerable. Per a col·laborar amb ells, aquesta entitat ens demana la recollida dels següents productes: llegums cuites, oli, galetes, torrons i dolços per a diabètics, colònia, gel de dutxa i crema hidratant així com verdures i tonyina en conserva.

Setmana de la Solidaritat

En el marc d’aquesta setmana solidària, el pròxim divendres dia 25 de novembre tindrà lloc l’Esmorzar Solidari a la nostra escola. Els alumnes que vulguin col·laborar hauran de portar algun producte per esmorzar o pastís, que es vendrà a la resta de companys i professors a un preu simbòlic (1€) a l’hora del pati. Els diners que es recaptin serviran també per a la compra de productes alimentaris per als més necessitats. A més, com cada any, durant aquest Esmorzar Solidari hi haurà també un concurs de pastissos, on es premiarà el pastís cassolà més bo.

cartell concurs pastissos

Anima’t i porta el teu pastís preferit aquest divendres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top