Són bons els paradigmes? - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Són bons els paradigmes?

Un any més, vam tenir el plaer de rebre José Luis Bustelo, professor d’ESERP Business School i assessor borsari. Bustelo va tornar a fer ahir una classe magistral als nostres alumnes de 1r de Batxillerat de l’itinerari en Empresa i Màrqueting i els hi va parlar sobre idees de negoci. A més, en la seva exposició els hi va oferir un munt d’idees i estratègies de cara al projecte de curs que hauran de desenvolupar, que consisteix en la creació d’una empresa.

En una sessió molt dinàmica i participativa, Bustelo va proposar als alumnes la realització de dos tallers. En un d’aquests, va plantejar als alumnes si els paradigmes o mapes mentals establerts eren positius o negatius a l’hora d’emprendre un negoci. El professor va concloure que aquests paradigmes només seran bons si et deixen créixer, si no et limiten i et permeten canviar les coses.

En un altre dels tallers realitzats, Bustelo va començar proposant una pluja de paraules als estudiants. Totes aquestes paraules van quedar enganxades a la pissarra. Posteriorment, i agrupats per equips, els estudiants van triar dues d’aquestes paraules i van disposar de 30 minuts per crear una empresa el nom de la qual contingués aquestes paraules, així com elaborar el seu model de negoci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top