Sonem al Grup Flaix! - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Sonem al Grup Flaix!

Si fa uns dies us avançàvem que havíem anat a visitar el Grup Flaix, amb les emissores de Ràdio Flaixbac i Flaix FM, ara ja us podem explicar per què. I és que a partir d’aquesta setmana s’emet un anunci de l’escola en aquestes dues emissores.

Les dues falques de ràdio de Granés Batxillerat que s’emeten es van gravar la passada setmana als estudis de la cadena i en elles hi participen quatre alumnes de l’escola que hi posen la seva veu: la Marta Soria, la Carlota Cruz i la Georgia Conesa, de primer de batxillerat, i el Pau Rodríguez, de segon. No les has pogut escoltar encara? Doncs clica aquí per sentir la primera falca i aquí, la segona.

Falca

IMG_1403Però a més, va ser un matí ple de descobertes. Els alumnes van poder veure com funciona una ràdio, com es realitzen els programes, les tertúlies, quins aparells es fan servir, i com es graven falques de ràdio com ara la que van fer ells. A més, durant la nostra visita, vam coincidir amb l’equip del programa, El matí i la mare que el va parir, i ens vam fer una foto amb tots els seus components: Sara Gutiérrez, Carles Pérez, Oriol Dalmau i el Marc Casanovas.

Sonem al Grup Flaix!

Mireu totes les fotos en aquesta galeria!

Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!Sonem al Grup Flaix!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top