Sortida de convivència a Open Camp - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Sortida de convivència a Open Camp

Ahir, tots els alumnes i personal de Granés Batxillerat vam gaudir d’un gran dia a les instal·lacions d’Open Camp, el primer parc temàtic dedicat a l’esport. Es tractava de la primera sortida de convivència i tots plegats vam poder passar una bona estona d’oci practicant tot tipus d’activitats esportives. Els alumnes – però també gran part del professorat i personal del centre- no van deixar passar l’oportunitat de viure un munt d’experiències com autèntics esportistes d’elit.

Sortida de convivència Open Camp

Tir amb arc, boxa, bàsquet, futbol, atletisme, moto GP… va quedar demostrat que esteu en plena forma. No us perdreu les imatges de la jornada a la següent galeria!

Sortida de convivència a Open Camp

I recordeu que està obert encara el periode per participar al concurs d’Instagram per triar la millor foto de la sortida d’ahir. A finals de la setmana que ve, un jurat format per professors de l’escola donarà el seu veredicte.

Sortida de convivència a Open Camp

No deixis passar l’oportunitat i participa!

Un val de 20 euros per gastar a l’FNAC t’està esperant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top