CAT | ES

Sota teràpia, amb Francesc Ferrer

Ha començat un cap de setmana llarg amb la celebració de la Castanyada i Tots Sants i, en aquesta ocasió, el nostre apunt cultural està dedicat a l’obra de teatre Sota teràpia, on participa el nostre professor d’Introducció de Sistemes d’InterpretacióFrancesc Ferrer. Donant vida a l’Esteve, en Francesc és un dels protagonistes d’aquesta obra que aprofundeix en l’univers de la parella i que es pot veure aquests dies al Teatre Borràs de Barcelona.

Sota teràpia

Compartint escenari amb la Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera i Meritxell Huertas, en Francesc es posa a la pell de l’Esteve que, junt amb la seva parella, entra a la sala de consulta de la seva psiquiatra. Allà es troben amb dues parelles més que no coneixen en una sessió de teràpia col·lectiva i sense la tutela del professional. Les tres parelles, amb diferents històries i edats, amb fills i sense, comparteixen però les dificultats de travessar una vida junts. De mica en mica, tots aniran agafant confiança i començaran a parlar entre ells de les seves relacions i els seus conflictes, en una mena de joc on cadascú haurà de desplegar els seus moviments.

Sota teràpia

Veritats, mentides, i un final inesperat que us sorprendrà. Una bona proposta per a aquest cap de setmana llarg que teniu per endavant.

Que gaudiu de l’obra!

Comment

Top