Sumem esforços - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Sumem esforços

Són moments d’excepcionalitat, de quedar-nos a casa, de canviar les rutines, i d’adaptar aquestes a una nova situació. De cuidar-nos nosaltres mateixos, i de tenir cura dels altres.

El compromís i la maduresa que esteu mostrant aquests dies tots els nostres estudiants per seguir desenvolupant les classes en línia, a través de Clickedu i dels canals digitals que hem posat a la vostra disposició, ens encoratja a seguir endavant. Volem felicitar-vos per la vostra disposició i per l’esforç que esteu fent per adaptar la vostra activitat acadèmica a les circumstàncies.

D’altra banda, des de l’escola, també us volem enviar un sincer agraïment a les famílies per la vostra dedicació. El binomi família-escola és sempre un binomi guanyador, i en aquestes setmanes s’ha fet més evident que mai. L’esforç que fem aquests dies per seguir formant als nostres alumnes -tot i la distància física- el duem a terme amb molta il·lusió, sabent que, en aquest repte, anem de la mà amb vosaltres.

Connectats

Aquests dies l’edifici està tancat, però Granés Batxillerat segueix obert i ens trobem més a prop que mai. Tant l’equip docent com la resta de personal del centre segueix disponible i operatiu a través dels canals telemàtics. I ens podeu trobar com sempre disponibles als canals habituals, a través del telèfon 93 215 54 41 o bé a l’e-mail secretaria@granes.org, on ens podeu fer arribar, si així ho desitgeu, els vostres comentaris, suggeriments, o també inquietuds… Estem més connectats que mai!

Més enllà dels neguits i pors que puguin tenir els nostres alumnes pel que fa a l’afectació que aquesta insòlita situació pugui tenir en el seu curs acadèmic, estem segurs que aquest temps d’estudiar a casa serà també un temps d’aprenentatge molt valuós. Un aprenentatge de nous recursos, d’hàbits i sistemes de treball, i molt especialment d’adaptació i flexibilitat, que de ben segur us serviran per a les vostres properes etapes educatives i en el seu futur laboral. Així que, aprofitem-lo!

Desitgem que l’activitat escolar es normalitzi tan aviat com sigui possible, i de forma segura. Mentrestant, us volem agrair de nou, tant als alumnes com a les famílies, la vostra col·laboració i paciència per facilitar la feina que estem fent aquests dies entre tots. Sumem esforços!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top