CAT | ES
Sumem esforços

Sumem esforços

Són moments d’excepcionalitat, de quedar-nos a casa, de canviar les rutines, i d’adaptar aquestes a una nova situació. De cuidar-nos nosaltres mateixos, i de tenir cura dels altres.

El compromís i la maduresa que esteu mostrant aquests dies tots els nostres estudiants per seguir desenvolupant les classes en línia, a través de Clickedu i dels canals digitals que hem posat a la vostra disposició, ens encoratja a seguir endavant. Volem felicitar-vos per la vostra disposició i per l’esforç que esteu fent per adaptar la vostra activitat acadèmica a les circumstàncies.

D’altra banda, des de l’escola, també us volem enviar un sincer agraïment a les famílies per la vostra dedicació. El binomi família-escola és sempre un binomi guanyador, i en aquestes setmanes s’ha fet més evident que mai. L’esforç que fem aquests dies per seguir formant als nostres alumnes -tot i la distància física- el duem a terme amb molta il·lusió, sabent que, en aquest repte, anem de la mà amb vosaltres.

Connectats

Aquests dies l’edifici està tancat, però Granés Batxillerat segueix obert i ens trobem més a prop que mai. Tant l’equip docent com la resta de personal del centre segueix disponible i operatiu a través dels canals telemàtics. I ens podeu trobar com sempre disponibles als canals habituals, a través del telèfon 93 215 54 41 o bé a l’e-mail secretaria@granes.org, on ens podeu fer arribar, si així ho desitgeu, els vostres comentaris, suggeriments, o també inquietuds… Estem més connectats que mai!

Més enllà dels neguits i pors que puguin tenir els nostres alumnes pel que fa a l’afectació que aquesta insòlita situació pugui tenir en el seu curs acadèmic, estem segurs que aquest temps d’estudiar a casa serà també un temps d’aprenentatge molt valuós. Un aprenentatge de nous recursos, d’hàbits i sistemes de treball, i molt especialment d’adaptació i flexibilitat, que de ben segur us serviran per a les vostres properes etapes educatives i en el seu futur laboral. Així que, aprofitem-lo!

Desitgem que l’activitat escolar es normalitzi tan aviat com sigui possible, i de forma segura. Mentrestant, us volem agrair de nou, tant als alumnes com a les famílies, la vostra col·laboració i paciència per facilitar la feina que estem fent aquests dies entre tots. Sumem esforços!

Comment: 1
 • Amparo Ródenas
  7 mesos ago

  Molt bon dia tingueu.
  Desitgem que tots i, cadascú de la comunitat educativa i, en general tot el personal del centre, alumnes i famílies us trobeu en bon estat.
  Vull donar les gràcies a Granés per la implicació, la professionalitat, la informació i les ganes de seguir endavant amb la feina, encara que sigui d’una manera diferent. Heu aconseguit que els alumnes estiguin atents i, implicats en les tasques diaries docents i, que mantinguin un bon ritme de treball. Ara més que mai, podem dir que vam escollir el millor centre per la millor formació acadèmica i humana.
  Gràcies per ser-hi,
  Salut

  Reply

Comment

Top