T'ajudem a decidir el teu futur - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

T’ajudem a decidir el teu futur

A qui no li han preguntat de petit què volia ser quan fos gran? Bomber, astronàuta, infermera, mestre… Des de ben petits, ja anem pensant en el que un dia serà la nostra professió. Ben sovint, aquestes primeres idees d’infantesa es transformen en unes altres a mida que anem creixent i madurant.

Al llarg de la nostra etapa escolar són diverses les situacions en què s’han de prendre decisions a l’hora d’encaminar el nostre futur laboral. Vosaltres, com a alumnes de Granés Batxillerat, i un cop finalitzada l’escolarització secundària obligatòria, vau decidir fer estudis de batxillerat per tal d’accedir a la universitat.

Jornada d'orientació universitària

Sabem que durant l’etapa de Batxillerat encara sou molts els qui teniu dubtes e incerteses sobre quin camí triar. Per ajudar als alumnes de segon a prendre aquesta decisió amb més tranquil·litat i seguretat, demà divendres a l’escola organitzem una Jornada d’Orientació Universitària, on participaran 15 universitats e institucions diferents. En total, tindran lloc unes 34 xerrades sobre diferents graus universitaris i sortides professionals, dintre de les cinc branques de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la salut, Ciències socials i jurídiques, i Enginyeria i arquitectura.

Jornada d'Orientació Universitària

I un cop tingueu tota aquesta informació, és molt important que us detingueu a reflexionar internament sobre aspectes primordials com aquests:

  • Com ets?
  • Què t’agrada fer?
  • Què saps fer?
  • Què valores en una feina?

Així descobrireu de mica en mica en quins estudis o professions teniu més potencial i obrireu via cap a la vostra veritable passió.

Esperem que demà la jornada us resulti molt profitosa i no us perdeu el blog el dilluns, amb tots els detalls de la mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top