Taller de creació de logotips i pàgines web a Blanquerna

Seguint amb el seu projecte Aloha Barcelona!, els alumnes de l’itinerari en Comunicació i Periodisme van visitar durant dues jornades la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Aquí van realitzar un interessant taller sobre edició de textos i imatges, de la mà de Josep Rom, doctor en Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat Blanquerna.

Com bé sabeu, el projecte Aloha Barcelona! es centra en el creixement urbà de Barcelona a partir de l’enderrocament de les seves muralles el 1854. Un dels objectius d’aquest és la creació d’una exposició física i un web amb els continguts generats arran de la recerca i les visites efectuades durant els mesos del projecte.

Taller creació de logotips i pàgines web Blanquerna

Així doncs, la primera sessió a Blanquerna, dedicada al logotip, va servir per generar idees sobre el logotip que havia de representar el projecte. El nom de l’exposició l’havien decidit els alumnes dies abans: “De Vella a Bella: la transformació de Barcelona durant el s.XIX“. Josep Rom va explicar als nostres alumnes el funcionament del programa d’edició d’imatges Photoshop. I el resultat va ser aquest:

Taller de creació de logotip i pàgina web a Blanquerna

A la segona sessió, realitzada l’endemà, Rom els va explicar als nostres alumnes com realitzar una pàgina web a través de la plataforma Wix. El resultat també el podreu veure ben aviat en aquest blog!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top