Taller de fisioteràpia respiratòria a Blanquerna - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Taller de fisioteràpia respiratòria a Blanquerna

Divendres passat, els nostres alumnes de Biologia i Salut de 1r de batxillerat van visitar la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna. Allà, Adrià Navarro, professor del Grau de Fisioteràpia de la facultat, els va impartir un taller de fisioteràpia respiratòria per treballar la rehabilitació i el manteniment dels malalts amb fibrosi quística.

Taller fisioteràpia respiratòria

Aquesta visita s’enmarca dins del projecte sobre la fibrosi quística que els alumnes de l’itinerari de Ciències de la Salut treballen durant aquest curs.  Entre els objectius d’aquest projecte destaquen:

  • La realització d’una exposició, amb visites guiades pels alumnes.  Aquesta activitat els permetrà plasmar tots els coneixements i ampliar aspectes tecnológics i socials del context de la malaltia.
  • La creació d’un manual d’ajuda.  Els alumnes podran apropar-se així a la realitat que vieuen les persones amb aquesta malaltia i conèixer les diferents teràpies que s’apliquen en aquests casos.
  • Organització d’una taula rodona sobre bioètica: Tenir fills quan els pares pateixen malalties hereditàries?

Aquí podeu veure algunes imatges de la jornada:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top