Taller d’emprenedoria

El passat dijous els alumnes d’Economia d’Empresa de Segon de Batxillerat van posar a proba els seus dots emprenedors al taller CaixaLab Experience, un espai innovador al CaixaForum Barcelona que vol acostar el concepte d’emprenedoria als estudiants.

La visita va començar amb un un audiovisual que reflexionava sobre algunes de les característiques o aspectes que ha de tenir l’emprenedor. Viatjar molt per conèixer diferents cultures i no tenir por al risc ni al fracàs són algunes de les claus que es van destacar. En aquest sentit, precisament és la població jove la que es troba en una situació més privilegiada per convertir-se en emprenedora.

Taller d'emprenedoria

Més tard, els alumnes de Granés Batxillerat van poder donar resposta, a través d’unes pantalles tàctils, a algunes de les necessitats que es viuen diàriament a la ciutat, a les llars i als centres de treball, tot pensant propostes per a resoldre o millorar situacions quotidianes.

Taller d'emprenedoria

Els estudiants, van poder veure després alguns productes o invent creats recentment i la seva utilitat. I finalment, van poder realitzar una pràctica amb Canvas, eina que permet definir fàcilment i de forma molt gràfica un model de negoci.

Taller d'emprenedoria

Tot plegat, una bona manera de posar en pràctica i fomentar l’actitud emprenedora entre els nostres alumnes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top