Tutories, complement formatiu - Blog | Granés BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Tutories, complement formatiu – 3r article a la revista Tot Sant Cugat

La nova filosofia de Granés Batxillerat segueix prenent forma, i la revista TOT Sant Cugat en la seva publicació del divendres 1 de març, així ho deixa notar amb el 3r article sobre la nova metodologia de la nostra escola.

En l’article s’hi destaca un dels aspectes més importants per a la formació de l’alumne: el seguiment a través de tutories. D’aquesta manera, Granés Batxillerat dur a terme la seva metodologia donant suport a l’alumne amb, entre d’altres eines, les tutories lectives i les tutories individualitzades.

En les primeres, les tutories lectives, de caràcter setmanal, el tutor tracta temes variats per debatre, que van des d’aspectes rellevants de l’aprenentatge i l’educació, fins a conceptes més relacionats amb els valors humans.

En les segones, les tutories individualitzades, cerquen aprofundir en les necessitats de cada alumne de manera particularitzada i, d’aquesta manera, ajudar-los a l’hora de prendre, amb criteri propi, les decisions del seu futur universitari i professional.

Tot, per seguir pensant en el bé de l’educació i la formació dels nostres alumnes.

 

3er Article Tot Sant Cugat 1 de Març

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top