Una sortida de convivència d'alçada! - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Una sortida de convivència d’alçada!

Aquest dimecres vam fer la primera sortida de l’escola, una sortida de germanor amb l’objectiu que tant alumnes com professors poguessin compartir una bona estona d’oci i conèixer-se millor.

Els alumnes de primer de batxillerat van realitzar un recorregut de lianes, tirolines i ponts, a les instal·lacions del Bosc Urbà, ubicat al Fòrum de Barcelona. Tot i el vent, els alumnes van demostrar les seves habilitats des de les alçades.

Sortida 3

Per la seva banda, els alumnes de segon van fer un recorregut de 8 km caminant pel Parc de Collserola. Els alumnes, distribuïts en quatre grups, anaven acompanyats per educadors del parc, que els explicaven els diferents ambients naturals que anavem visitant.

sortida 6

Els alumnes van poder descobrir un munt de curiositats sobre la fauna i flora d’aquest parc. Sabíeu identificar una pinya rosegada per un esquirol dretà respecte d’una altra rosegada per un esquirol esquerrà? O si ho ha fet un esquirol adult o jove? Nosaltres ara ja sí!

sortida 5

Us deixem aquí amb algunes imatges de la jornada! I seguiu atents al blog, doncs els pròxims dies coneixerem la foto guanyadora del concurs d’Instagram!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top