Visita a l'exposició "Batallas del amor" a Elisava - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Visita a l’exposició “Batallas del amor” a Elisava

Divendres passat, els alumnes de Màrqueting i comunicació Visual es van desplaçar fins a ELISAVA per realitzar una visita a l’exposició “Batallas del amor”, en el marc del festival DOCfield Barcelona 2018.
Aquesta sortida tenia com a objectiu ampliar els continguts sobre fotografia que estan treballant aquests dies els alumnes en aquesta matèria.
Visita exposició DOCField a Elisava
ELISAVA, Escola Universitària de Barcelona de Disseny i Enginyeria, ha estat una de les seus convidades que ha acollit una exposició al festival de fotografia documental DOCfield Barcelona.
Batallas del amor” és una reflexió sobre els nexes i les situacions en el context familiar. En aquesta exposició hi participen cinc joves autors que són o han estat alumnes de l’escola de disseny. Durant la visita, dues de les autores de la mostra, Vanessa Gutiérrez Guo Xiaofeng (Frieda)van poder explicar personalment als nostres alumnes l’origen de les seves creacions i el seu desenvolupament expositiu a la Sala Àgora del centre.
La visita va comptar també amb l’acompanyament i les explicacions de Claire Dubus, Cap de Comunicació i Màrqueting, Pedro Vicente, professor d’ELISAVA i director del festival de fotografia VISIONA, i Natasha Christia, comissària de l’exposició i Llicenciada en Arqueologia i Història de l’Art per la Universitat d’Atenas.
Un cop finalitzada la visita a l’exposició, els nostres alumnes van fer un recorregut guiat de la mà de dos d’alumnes d’ELISAVA on van poder veure espais i instal·lacions de l’escola, com aularis, espais de lleure o la biblioteca. A més, van poder observar com alumnes de primer curs muntaven diversos workshows en els espais comunitaris de l’escola, com passadissos i escales.
Visita exposició DOCField Elisava
                                    Fotografies: Dani Jané

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top