Visita a l’exposició “Un segle de fotografia de moda”

Fa uns dies, els alumnes de la matèria optativa Disseny de Producte, Interiorisme i Moda van anar a veure l’exposició temporal “Distinció. Un segle de fotografia de moda” al Museu del Disseny de Barcelona. En aquesta visita guiada, els nostres alumnes van poder comprovar com la fotografia de moda ha estat durant el segle XX el principal mitjà de difusió de la moda.

Visita a l'exposició Un segle de fotografia de moda

Durant aquesta visita guiada, els estudiants van gaudir de la col·lecció de fotografia de moda del museu, que comprèn 38 autors amb un total de 464 fotografies de diferents dimensions, realitzades entre 1903 i 2013. Són principalment imatges fetes per encàrrec, amb l’objectiu de ser publicades als editorials de les revistes de moda per il·lustrar campanyes de comunicació d’alguna determinada marca, d’un dissenyador o d’una empresa de moda.

Visita a l'eposició Un segle de fotografia de moda

La visita comprenia set seccions o àmbits diferents i en cadascun d’ells es mostrava l’evolució i la forma d’entendre la fotografia de moda. A la mostra s’hi recollien fotografies d’autors com Ramón Batlles, Antoni Bernad, José Manuel Ferrater, Sergi Jasanada, Manuel Outumuro o Eugenio Recuenco, entre d’altres.

Visita a l'exposició Un segle de fotografia de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top