Visita a TV3 i Catalunya Ràdio - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Visita a TV3 i Catalunya Ràdio

Divendres passat, els alumnes de la matèria optativa Comunicació i Periodisme de Granés Batxillerat van fer una visita d’allò més profitosa. A primera hora del matí es van dirigir a les instal·lacions de TV3, a Sant Joan Despí, on van poder veure com és el dia a dia dels periodistes que treballen en aquest canal de televisió. Durant la visita guiada, els alumnes van poder veure amb els seus propis ulls com és un plató de televisió o fins i tot aprendre alguns detalls tècnics, com ara en què consisteix croma, entre altres aspectes.

 TV31516

Un cop recorregut l’espai de TV3, els estudiants de Comunicació i Periodisme de Granés Batxillerat es van desplaçar amb el TRAM fins a la Plaça de Francesc Macià de Barcelona. Un cop allà es van dirigir a les instal·lacions de Catalunya Ràdio, pertanyent també a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Allà van tenir l’ oportunitat de presenciar en directe com es realitza el programa de ràdio La Vida, que presenta Sílvia Cóppulo de dilluns a divendres, de 12:00 a 14:00 hores.

Visita a TV3 i Catalunya Ràdio pels alumnes de Granés Batxillerat

Acompanyada dels periodistes Daniel Arasa i Àngel Casas, Sílvia Cóppulo feia memòria aquell dia de com era la ràdio durant el franquisme.  Els alumnes van seguir amb molta atenció i interès l’emissió del programa en directe, i fins i tot van poder participar-hi en el col·loqui. Tot un luxe! Cliqueu aquí si voleu escoltar la tertúlia i la intervenció dels alumnes de la Granés! (Minut: 21:24)

Visita a TV3 i Catalunya Ràdio pels alumnes de Granés Batxillerat

Els próxims dies, ells també posaran en pràctica els seus coneixements i podran sentir-se com uns autèntics periodistes elaborant les seves pròpies cròniques d’aquesta visita. Esperem llegir-les ben aviat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top