Visita al Canòdrom Meridiana - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Visita al Canòdrom Meridiana

Dijous passat, els alumnes de Disseny de Producte, Interiorisme i Moda van realitzar una visita al Canòdrom Meridiana (Canòdrom Parc de Recerca Creativa), dins del projecte que participa de la Setmana de l’Arquitectura 2019 i que els permetrà conèixer i realitzar les maquetes de quatre edificis singulars de Barcelona i rodalia. 
Visita Canòdrom Meridiana
Els nostres alumnes van poder visitar tant la part interior (zones de treball) com l’exterior (zones de lleure) del Canòdrom. Fa sis anys que aquest edifici, obra de l’arquitecte Antoni Bonet Castellana i J. Puig Torné, va canviar el seu ús, acollint en l’actualitat el Parc de Recerca Creativa. Tot i això, les parts més significatives de l’edifici, construït el 1962, es van mantenir intactes.
Visita Canòdrom Meridiana
Visita Canòdrom Meridiana
Visita Canòdrom Meridiana
Durant la visita, els alumnes van comptar amb l’acompanyament i les explicacions de Susana Ezquerro, Community Builder, qui, com a responsable de l’edifici, els va explicar el passat i el present d’aquesta construcció de gestió privada. En l’actualitat, el Canòdrom aplega tant activitats de caràcter privatiu del propi Parc de Recerca, com activitats de caràcter lúdic vinculades al barri, com ara cinema a la fresca durant l’estiu.
Visita Canòdrom Meridiana
A més, Ezquerro també els hi va mostrar el llibre L’últim canòdrom. Barcelona 1980-2010 on es podia veure en imatges com era aquest edifici abans del seu ús actual.
Visita al Canòdrom
Visita Canòdrom Meridiana
D’altra banda, els alumnes van poder centrar-se també en un altre dels continguts d’aquesta matèria, el disseny de producte, en aquest cas el disseny de la butaca Butterfly. Els nostres alumnes van poder veure i seure en aquesta icònica butaca dissenyada per Antoni Bonet.
Visita Canòdrom Meridiana
Visita Canòdrom Meridiana
                                   Fotografies: Dani Jané

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top