Xerrada sobre el càncer amb La Marató - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Xerrada sobre el càncer amb La Marató

Aquests dies, com sabeu, estem realitzant un seguit d’activitats a l’escola per recaptar diners per col·laborar amb La Marató de TV3. Aquest any el programa es centra en la investigació del càncer, i ahir, la Laura Català, estudiant d’últim curs de Medicina i col·laboradora de La Marató, va venir a fer-nos una xerrada divulgativa sobre aquesta malaltia.

Xerrada sobre el càncer de La Marató

El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l’any. Tot i que la supervivència a aquesta malaltia ha crescut un 7% en els últims 10 anys, la incidència del càncer segueix sent molt alta.

Hàbits saludables

Amb més de 200 tipus diferents de càncer, la Laura va posar èmfasi en la seva prevenció. No fumar, fer activitat física moderada, seguir una dieta saludable, limitar el consum d’alcohol i l’exposició al sol o vacunar-se són algunes pràctiques saludables que va encoratjar seguir als nostres alumnes com a prevenció.

La Marató de TV3 tindrà lloc el pròxim diumenge 16 de desembre. Si encara no has vist l’espot televisiu, pots fer-ho aquí: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-marato-de-tv3/lespot-de-la-marato-2018/video/5795944/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top