Youtube, aprens o et popularitzes? - Blog | Granés BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Youtube, aprens o et popularitzes?

Una de les pàgines webs més visitades actualment, està començant a substituir als professors, o els ajuda? Des del punt de vista de l’alumne Youtube ha sigut un mitjà pel qual poden interactuar amb molta més facilitat amb el temari fet a l’aula. Però tots aquets avantatges també provoquen, greus inconvenients com poden ser: Qui controla sí la informació que es diu durant el vídeo és certa? Aquest problema també va sorgir amb altres pàgines webs en las quals no es necessitava una titulació per poder publicar informació de qualsevol tema.

YouTube es pot convertir en una eina que pot contribuir al bulling a les escoles si es pengen vídeos ofensius o es ridiculitzen companys? Ja s’ha trobat diversos casos on s’han penjat vídeos on nois i noies peguen altres persones, quines mesures s’haurien de prendre?

Pot resultar perjudicial per a la indústria musical i cinematogràfica, ja que es va menys al cine i es compren menys discs? En un principi les lleis de la xarxa estan molt clares, tot i que actualment cada cop s’utilitza més aquesta pàgina web per descarregar-se cançons.

Pot ser una bona eina per a la gent que es vol dedicar a la música i no disposa dels mitjans necessaris, publicar-hi els seus vídeos?

Què ha de tenir un vídeo per a ser el més visitat? Trobeu adequat que el Gagnam Style sigui el vídeo més vist, o creieu que hauria de ser-ho un amb més transcendència i importància internacional i humana (descobriments científics, política, …)?

Cristina C. & Pol G.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top