Batxillerat Arts Escèniques – Els professors

ELS PROFESSORS

Des del primer dia estaràs en contacte amb professionals de les arts escèniques, la música i la dansa

Tots els professors estan actualment actius en el món professional i imparteixen classes a l’escola Eòlia (Escola Superior d’Art Dramàtic), fet que permet a l’alumne tenir un vincle directe amb la professió des del primer dia. A continuació adjuntem el curriculum dels professors que imparteixen les assignatures.

DAVID MARÍN
David Marín – Coordinador Arts Escèniques

Actor, ballarí i coreògraf. Llicenciat en Teatre físic per l’institut del Teatre de Barcelona. Durant anys forma part de vàries companyies com Pasodos Dance Company i Puntiapart Dansteatre com actor i ballarí.
Ha coreografiat l’ òpera d’Alban Berg “Lulú” dirigida per Kaisa Selde (Finlàndia) i “La Traviata” de Verdi dirigida per Pablo Lopez on també va ser el ballarí principal.
Actualment és co-director, intèrpret i coreògraf de la companyia Àgora Dansa (“Estimada Marta”, “Baix esq”) i director de RetorCia Teatre (“Vete a la mierda mi amor”, “Discordants”)
. Com a docent dona classes de Teatre-dansa arreu de Catalunya i Balears a joves i adults. És professor d’interpretació, de taller de creació i demoviment a Eòlia. Actualment és el director artistic de la companyia Fac-òf.
Postgraduat en Pedagogía Teatral per L’institut del Teatre de Barcelona i en Psicomotricitat per la Universitat de Barcelona.
MIREIA GUBIANAS
Mireia Gubianas

Actriu i Docent. Llicenciada en Filologia Catalana per UAB. Diplomada en Capacitació Pedagògica (CAP). Titulada per l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia. Graduada pel Conservatori Superior de Música de Sabadell. Imparteix classes de veu i d’interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Eòlia des del 2006, formant part de l’equip docent de la titulació universitària. Com actriu ha desenvolupat la seva carrera entre Barcelona, Buenos Aires i Mèxic, ha treballat amb directors com Daniel Veronese (‘Gorda’, 2008-2010), Neil LaBute (‘Desig Jam’, 2012) Calixto Bieito (‘Peer Gynt’, 2006 i ‘Wozzeck’, 2005), La Fura dels Baus (‘Terra Baixa Reload’, 2011), Jordi Casanovas (‘Auca del Born’, 2013), Helena Tornero (‘No parlis amb estranys’, 2013) o Alícia Gorina (‘Imatges Gelades’, 2012-2013). En televisió ha treballat a ‘La que se avecina’ (Telecinco, 2014), ‘El cor de la ciutat’ (TV3, 2007) i en les sèries argentines ‘Trátame bien’ (2009) i ‘Atracción x 4’ (2008). En cine ha participat al film ‘El camí més llarg per a tornar a casa’ de Sergi Pérez (2014). Guanyadora del Premio ACE, el Premio Teatro del Mundo i el Premio Espectadores a la millor actriu protagonista per la seva labor a ‘Gorda’ a Buenos Aires. Nominada com a actriu revelació a Mèxic al Premio APT.
Irene Hernández
Irene Hernández

Formada a l’escola Nancy Tuñon (1997-2001) i a l’escola Eòlia en l’especialitat de Teatre musical (2002-2004). Classes de música al Conservatori de Barcelona (1990-2005) i classes de cant amb Anna Valldeneu, Maria Salas i Carme Cuesta. Titulada en Estil Voice Training System (Voice Craft International) amb Maureen Scott i diplomada en Magisteri d’educació musical per la Universitat Ramon Llull de Barcelona.
Actualment, professora d’interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia. Compagina la docència amb el treball d’actriu, on destaquen els musicals “Collage” (creació pròpia) i “Canciones por un nuevo mundo” de Jason Robert Brown. També ha treballat amb Pablo Ley a “El diable enamorat” com actriu principal. Actualment forma part de la companyia RetorCia Teatre com actriu.
Francesc Ferrer
Francesc Ferrer

Actor. Va cursar estudis d’interpretació al centre d’estudis de veu i interpretació Eòlia. Complementa la seva formació amb estudis de dansa, de veu i amb diferents cursos de reciclatge professional. Actiu professionalment des de 2005 treballa amb teatre, cinema i televisió. En teatre ha participat en una quinzena de muntatges amb directors com Jordi Prat i Coll, Toni Casares, Pau Miró, Jordi Casanovas, Pablo Ley, Jordi Faura, etc.. En televisió ha protagonitzat la serie Pop Ràpid (Televisió de Catalunya), i ha participat en les series El Crac, Kubala,Moreno i Manchon, Material Obsoleto, Greenpower, Paraules al vent, Salvados, El cor de la ciutat,etc..i en Cinema participa amb les pel.licules Trash, Jo, el desconegut, Refugiate en mi. És diplomat en magisteri per la Universitat Ramon Llull, i combina la seva carrera d’actor amb la docència des de fa més de deu anys. És professor d’interpretació a l’escola Eòlia, professor d’interpretació a l’institut Granés, i a la Fundació Ludalia entre d’altres. Ha enregistrat varis treballs discogràfics amb la seva formació musical.
Sebastià Bover
Sebastià Bover

Titulat Superior en Piano sota el mestratge d’Assumpta Coma, i professional en llenguatge musical i acompanyament pel conservatori de Badalona, ha assistit a nombrosos cursos i stages amb pianistes com Eulàlia Solé, Guennadi Dzubenko, Leonid Sintsev, Ivan Citera, Herbert Henks, Maria Joao Pires, Josep Maria Colom, Ben Davies, i de cambra i lied amb Montserrat Comadira, Jerzy Artysz, Mitsuko Shirai, Albert Romaní, Hartmut Höll, i David Ballesteros. Posteriorment continua l’educació musical amb un postgrau en composició per la UAB.Professor de piano, llenguatge i música de cambra en diverses escoles i conservatoris tant a Catalunya com a Menorca, i a diferents cicles de música de cambra. Des de l’any 2010 segueix cursos de dansa antiga i dansa barroca amb la ballarina Anna Romani. En l’actualitat treballa com a professor de piano a ESAD Eòlia d’anàlisi musical i d’història de la música i de la dansa a Granés Batxillerat i segueix la seva formació pedagògica en dansa històrica amb Anna Romaní..
Toni Vives
Toni Vives

Llicenciat per l’Institut del Teatre de Barcelona en Art dramàtic i Màster de Direcció de cinema i televisió per la Ramon Llull. Combina la professió d’actor, amb la direcció, l’escriptura i la pedagogia teatral i audiovisual. Actua en múltiples muntatges i sèries de TV com, La Riera, El Cor de la Ciutat, Ambiciones, Laberint d’ombres, Estació d’enllaç… Dirigeix espectacles com Fatma, Yerma , La comèdia dels errors, Lulú, primera nit,… així com, participa en la direcció de la sèrie online, Crisis: protocolo BCN K36 produida per Beloze Produccions. Actualment imparteix classes d’interpretació a l’Escola de comèdia musical Coco Comín i d’interpretació per càmera a Eòlia, ESAD.
Top