Batxillerat Arts Escèniques - Els professors - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Batxillerat Arts Escèniques – Els professors

ELS PROFESSORS

Des del primer dia estaràs en contacte amb professionals de les arts escèniques, la música i la dansa

Tots els professors estan actualment actius en el món professional i imparteixen classes a l’escola Eòlia (Escola Superior d’Art Dramàtic), fet que permet a l’alumne tenir un vincle directe amb la professió des del primer dia. A continuació adjuntem el curriculum dels professors que imparteixen les assignatures.

Davo Marín
Davo Marín – Coordinador Arts Escèniques

Actor, director i coreògraf. Graduat en Teatre Físic i Visual i Postgraduat en Pedagogia Teatral per l’Institut del Teatre de Barcelona i en Psicomotricitat per la Universitat de Barcelona. Amb la seva companyia de dansa, Àgora Dansa, guanya, entre altres, el Primer Premi de dansa contemporània al Certamen coreográfico de Madrid 2011. També és ballarí i intèrpret a “Cabaret 13” (2014-2018) i a “Laberint Striptease” (Producció Escenari Brossa 2019) sota la direcció de Roberto G. Alonso. Com a coreògraf ha treballat a l’ òpera d’Alban Berg “Lulú” dirigida per Kaisa Selde (Finlàndia, 2010), entre d’altres. Director de la companyia RetorCía amb “Vete a la mierda mi amor”, “Discordants” (Guanyador de la Beca Desperta 2014) i “Grinder El Musical” (Barcelona-Madrid 2016-2018 i estrenada a Mèxic DF el 2018). Actualment és Intèrpret i ajudant de direcció en gira de “La Rambla de les floristes” del Teatre Nacional de Catalunya sota la direcció de Jordi Prat i Coll. Com a docent, ha impartit cursos de teatre-dansa i interpretació a diferents escoles com Eòlia. També director d’escena i coreògraf del projecte pedagògic Assaltem l’Escenari del Teatre Tantarantana. Granés Batxillerat, imparteix les assignatures d’Anatomia AplicadaHistòria del Teatre Cos i Moviment.
MIREIA GUBIANAS
Mireia Gubianas

Actriu i Docent. Llicenciada en Filologia Catalana per UAB. Diplomada en Capacitació Pedagògica (CAP). Titulada per l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia. Graduada pel Conservatori Superior de Música de Sabadell. Imparteix classes de veu i d’interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Eòlia des del 2006, formant part de l’equip docent de la titulació universitària. Com actriu ha desenvolupat la seva carrera entre Barcelona, Buenos Aires i Mèxic, ha treballat amb directors com Daniel Veronese (“Gorda”, 2008-2010), Neil LaBute (“Desig Jam”, 2012) Calixto Bieito (“Peer Gynt”, 2006 i “Wozzeck”, 2005), La Fura dels Baus (“Terra Baixa Reload”, 2011), Jordi Casanovas (“Auca del Born”, 2013), Helena Tornero (“No parlis amb estranys”, 2013) o Alícia Gorina (“Imatges Gelades”, 2012-2013). En televisió ha treballat a “La que se avecina” (Telecinco, 2014), “El cor de la ciutat” (TV3, 2007) i en les sèries argentines “Trátame bien” (2009) i “Atracción x 4” (2008). En cine ha participat al film “El camí més llarg per a tornar a casa” de Sergi Pérez (2014). Guanyadora del Premio ACE, el Premio Teatro del Mundo i el Premio Espectadores a la millor actriu protagonista per la seva labor a “Gorda” a Buenos Aires. Nominada com a actriu revelació a Mèxic al Premio APT.
Irene Hernández
Irene Hernández

Formada a l’escola Nancy Tuñon (1997-2001) i a l’escola Eòlia en l’especialitat de Teatre musical (2002-2004). Classes de música al Conservatori de Barcelona (1990-2005) i classes de cant amb Anna Valldeneu, Maria Salas i Carme Cuesta. Titulada en Estil Voice Training System (Voice Craft International) amb Maureen Scott i diplomada en Magisteri d’educació musical per la Universitat Ramon Llull de Barcelona.
Actualment, professora d’interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia. Compagina la docència amb el treball d’actriu, on destaquen els musicals “Collage” (creació pròpia) i “Canciones por un nuevo mundo” de Jason Robert Brown. També ha treballat amb Pablo Ley a “El diable enamorat” com actriu principal. Actualment forma part de la companyia RetorCia Teatre com actriu.
Sebastià Bover
Sebastià Bover

Postgraduat en composició per la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciat superior en piano pel Conservatori de Badalona sota la direcció d’Assumpta Coma. Segueix cursos i classes magistrals amb pianistes com Eulàlia Solé, Guennadi Dzubenko o Leonid Sintsev i de cambra i lied amb els cantants Montserrat Comadira, Jerzy Artysz, Mitsuko Shirai, els pianistes Albert Romaní i Hartmut Höll, i David Ballesteros. Ha treballat en diverses escoles i conservatoris a Catalunya i Menorca.
S’inicia en el camp del ball tradicional des de petit, i ja d’adult en dansa clàssica a Berlín i a Barcelona. Des del 2016 continua la seva formació en dansa antiga i barroca a Barcelona amb Anna Romaní i al conservatori d’Auxerre amb Nick Nguyen. Imparteix tallers i monogràfics i col•labora també en projectes del departament de Música Antiga de l’Escola Superior de Música de Catalunya. El 2018 balla el rol de Céphale a la tragèdia-ballet Arden!, presentada a Auxerre i al Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro. El 2019 debuta en l’espectacle “la Música que feu ballar el Rei Sol”, dirigida per Pau Pascual. Actualment, és professor a l’ESAD Eòlia i a Granés Batxillerat, on imparteix Anàlisi Musical i Història de la Música.
Toni Vives
Toni Vives

Llicenciat per l’Institut del Teatre de Barcelona en Art dramàtic i Màster de Direcció de cinema i televisió per la Ramon Llull. Combina la professió d’actor, amb la direcció,  l’escriptura i la pedagogia escènica i audiovisual. Com actor, ha treballat entre d’altres, a les ordres de: Calixto Bieito (“El rei Joan”), Adam Long (“Les obres completes de W.Shakespeare abreujades”), Genadi Korotkov (“Ivanov”), Hadi Kurich (“La bella i la bèstia”), Carolina Rivas (“Historia de un árbol”) o Jorge Sánchez (“Peggy Pickit ve el rostro de Dios”). I també ha participat a sèries de televisió com “La Riera” o “El Cor de la Ciutat”. Dirigeix, entre d’altres, els espectacles “Fatma” de M’hamed Benguetaff (Festival Entrecultures); “Lulú (primera nit)”, Cia.Roberto Alonso; “Mínimal Show”de Miquel Górriz i S. Belbel… així, com participa en la direcció de la websèrie “Crisis: protocolo BCN K36” produida per Beloze Produccions. També ha escrit, entre altres, una adaptació musical de “La comedia dels errors” (Festival Shakespeare) i els guions “Best Life” i “Des-ayunos”. Des de l’any 1994, treballa com a professor d’interpretació en diverses escoles, com l’Escola de comèdia musical Coco Comín; Eòlia i Granés Batxillerat, on imparteix l’assignatura de Cultura Audiovisual.
Top