Skip to content

Anglès a la Granés

Anglès a la Granés

Volem començar l’any parlant de la importància que li donem a Granés Batxillerat a l’aprenentatge de l’anglès.

L’objectiu principal en aquesta matèria, durant els dos anys de batxillerat, és que els alumnes, a més que es presentin a les PAU amb garanties de treure bona nota, puguin sortir d’aquesta etapa amb un nivell d’anglès suficient per a poder presentar-se, com a mínim, a les proves del nivell B2 (First Certificate in English), que és el nivell requerit a qualsevol carrera universitària.

La Rosa Saldo, una de les professores de la matèria, treballa basant-se en activitats i projectes que, durant el curs, permetin desenvolupar els continguts des d’un punt de vista pràctic i perquè l’aprenentatge de l’idioma estigui contextualitzat i sigui significatiu.

Durant el primer trimestre els alumnes de 1r i 2n de batxillerat han treballat diferents formats i hem volgut fer un recull per donar-vos a conèixer totes aquestes activitats i alguns dels resultats més sorprenents.

Els alumnes de 1r han fet un treball sobre la cultura americana i la seva polarització envers determinats temes com ara, la possessió d’armes, l’avortament o l’actuació policial. Amb un format de debat televisiu en el qual han hagut de buscar i treballar molt bé els seus arguments, fins i tot convidant personatges especials i també polèmics, com per exemple: Trump!

També, a prop de les dates nadalenques, van confeccionar un llibre de cuina amb menús típics d’UK i USA. Aquí teniu el resultat!

Per la seva banda, els alumnes de 2n han compost i enregistrat una cançó de rap parlant del canvi climàtic i la urgència d’actuar, tot coincidint amb la Cimera del Clima que, durant el mes de novembre passat, va tenir lloc a Egipte.

A continuació compartim amb vosaltres aquest enllaç amb alguns dels treballs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 Batxillerat Granés

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Taller de curtmetratges