Skip to content

Continuem aprenent sobre marca

  • Altres

En el marc dels continguts de la matèria de Màrqueting i Disseny de Marca, la Jana, alumna de 2n de batxillerat de l’itinerari social, va presentar el seu treball de recerca davant els alumnes de 1r de batxillerat.

El treball ha consistit a crear una línia de cosmètica natural, a travès de la qual ha pogut reflectir tot el procés de creació de la marca, anàlisi del mercat, valor diferencial del producte, producció i embalatge final.

Imatge: Dani Jané

Gran feina Jana! Gràcies per compartir els teus coneixements i la teva experiència amb els companys de primer curs que ben segur serà de gran utilitat pel seu futur treball de recerca.

Continuant amb les activitats organitzades per aquesta avaluació i els continguts sobre branding, divendres passat vam rebre la visita de l’Iban Cid, empresari de la indústria gràfica i ponent de les Xerrades Escola i Empresa de Barcelona Activa.

Durant la sessió, l’Iban va conversar i reflexionar amb els alumnes sobre els aspectes de la vida a l’empresa i del paper en la societat des d’una perspectiva professional i més pràctica a la qual els alumnes estan acostumats.

L’estructura d’una empresa, les funcions de cada departament i professionals de la mateixa, així com la selecció de proveïdors o el producte amb el qual treballen i el seu procés de venda al mercat, són alguns dels temes que van tenir oportunitat de comentar.

Per acabar, van poder repassar conjuntament també les habilitats que ha de tenir un empresari, com ara: lideratge, innovació, honestedat, iniciativa, capacitat per prendre decisions i assumir riscos, treball en equip, flexibilitat, perseverança i, per descomptat, capacitat de comunicació.

Aquest grup no para i divendres vinent aniran a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL a realitzar un taller sobre Wix i Wordpress.

Ja us informarem de com ha anat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 Batxillerat Granés

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Taller de curtmetratges