Skip to content

Visitem Word Press Photo 2022

Word Press Photo

Un any més, hem tingut l’oportunitat de visitar l’exposició internacional World Press Photo, la principal mostra de fotoperiodisme y fotografia documental mundial que reuneix les obres guanyadores del concurs homònim.

World Press Photo

Aquesta edició, el concurs va canviar la seva estratègia assegurant així una major representació, diversitat i equilibri d’autors. Els 24 guanyadors regionals i els 4 guanyadors globals de World Press Photo 2022, provenen de 23 països diferents i han estat escollits entre els 4.066 fotògrafs participants, de 130 països diferents.

Word Press Photo
Word Press Photo
Word Press Photo

Sortides com aquesta, formen part de la nostra metodologia per projectes i ajuden a contextualitzar i complementar els continguts treballats a l’aula.

Word Press Photo

En aquesta ocasió els alumnes de 1r de l’itinerari de Comunicació i Periodisme van poder gaudir de les obres, treballant així els continguts relacionats amb fotoperiodisme que durant el segon trimestre seran la base del projecte de la matèria de Periodisme i Comunicació Audiovisual.

També el grup de 2n de l’itinerari d’Empresa i Màrqueting, en el marc del projecte de la matèria Crea una empresa van poder treballar els continguts relacionats amb la comunicació gràfica.

Sens dubte, una sortida molt interessant i profitosa pels projectes dels nostres alumnes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 Batxillerat Granés

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentem la web ‘Metabolisme i Esport’