Omet al contingut

Benvinguda de la direcció

Benvinguda de la direcció

Em plau donar-vos la benvinguda a Granés Batxillerat, tot desitjant que la informació que trobeu al nostre web us sigui d’utilitat.

A Granés Batxillerat comptem amb una experiència de més de 65 anys acompanyant els nostres alumnes amb l’objectiu compartit d’accedir a la Universitat amb èxit. La nostra trajectòria ens permet guiar-los en aquest camí, com també, des de ja fa un temps, cap als Cicles Formatius de Grau Superior, CFGS. Això ens converteix en un centre referent de Batxillerat a Barcelona.

Per una banda, el nostre projecte pedagògic s’orienta a què els nostres alumnes adquireixin els coneixements necessaris, els hàbits i la metodologia de treball per a superar sense sorpreses, l’adaptació i l’accés a la Universitat.

Per altra banda, i més important per a nosaltres, és ajudar els vostres fills a escollir el seu propi camí. El Batxillerat és el punt de partida, no tan sols de l’accés a la Universitat, sinó sobretot del seu futur professional. Per això, tot l’equip del centre treballa dia a dia per a orientar els nostres alumnes en el seu desenvolupament personal i per a potenciar les seves competències.

Aquest és el moment més oportú perquè el vostre fill descobreixi la dimensió de les seves capacitats innates i n’assoleixi la plena consciència. L’encaix entre el tipus d’intel·ligència predominant, les inquietuds personals i el perfil professional idoni és essencial per a poder desenvolupar-se amb èxit professionalment. Per aconseguir-ho, hem definit els itineraris de cadascuna de les modalitats per a treballar unes competències concretes a través de l’aprenentatge basat en projectes. A més, ho fem amb la col·laboració de les universitats.

Per això, tot el nostre equip dóna un tracte personal i proper a cadascun dels nostres alumnes, sense ancorar-nos en l’expedient acadèmic previ i sempre mirant pel seu futur. Aquí no compta què hagin fet en el passat, sinó què volen fer amb el seu futur.

Ens posem al costat vostre i dels vostres fills, per recolzar-nos mútuament per tal d’aconseguir superar satisfactòriament el desnivell entre l’ESO i la Universitat o els CFGS. És el repte que hem fet nostre, que ens defineix com a institució i que ha esdevingut la nostra passió.

Benvinguts a Granés Batxillerat.

Xavier Jové
Director

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024