Batxillerat Humanístic

Batxillerat Humanístic:
Itinerari en Comunicació i Periodisme

Què estudiaràs

En aquest itinerari en Comunicació i Periodisme guanyaràs competències comunicatives, aprendràs a divulgar continguts en textos de diferents tipologies, adequats als diversos mitjans de comunicació i plataformes. A més, realitzaràs projectes en aquest àmbit i, per exemple, crearàs un blog personal.

A qui es dirigeix

Ets una persona crítica i amb capacitat per reflexionar sobre la realitat actual? Si t’interessen els coneixements del món contemporani i la seva evolució històrica i tens capacitat per explicar i transmetre idees, aquest és el teu batxillerat!

Com estudiaràs

Aprenem fent! T’oferim un batxillerat basat en el treball per projectes perquè puguis aprendre de forma pràctica. Faràs recerca sobre situacions reals, et documentaràs, reflexionaràs en equip col·laboratiu, compartiràs i integraràs continguts i donaràs forma al teu talent. 

Un itinerari adaptat a les teves inquietuds

Per què aquest itinerari

Potenciaràs l’observació, el raonament lògic i l’anàlisi, i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Comunicació i Periodisme, Història, Antropologia, Humanitats, Filologies, Traducció i Interpretació, Dret, Educació, Pedagogia, Publicitat i Relacions Públiques, entre molts altres.

Orientació professional_

Entrevista a Tolo Moya

Entrevista a Tolo Moya, Director de Comunicació i Màrqueting a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna

“No pots explicar una història si no tens formació en humanitats”

Tolo Moya ens parla en aquesta entrevista del grau en Comunicació Audiovisual, on cada cop és més important un bon guió.

VEURE MÉS

Descobreix els nostres alumnes_

Entrevista a Carolina Garcia

“M’ha agradat molt fer un blog com a projecte, ja que he pogut vincular-lo a temes que m’interessen”

Entrevista a Carolina Garcia, alumna de l’itinerari en Comunicació i Periodisme, i creadora del blog “Peaches crudos”.

Tenim altres opcions per a tu_

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos. T’esperem!