Omet al contingut

Batxillerat en Ciències Socials

Batxillerat en Ciències Socials:
Itinerari en Empresa i Màrqueting

Què estudiaràs

Dins del Batxillerat de Ciències Socials, en aquest itinerari en Empresa i Màrqueting analitzaràs el comportament dels diferents agents econòmics i estudiaràs les principals variables macroeconòmiques i polítiques i la seva evolució.

En l’àmbit empresarial, analitzaràs el cicle comptable, de finançament e inversió, i estudiaràs els departaments de recursos humans, producció i màrqueting. També coneixeràs el procés de creació d’una nova empresa empresa i les estratègies de creixement empresarial.

Vols saber-ne més?

A qui es dirigeix

Ets capaç de generar idees i solucions innovadores en un context canviant? Si t’interessa la realitat econòmica i empresarial del món que t’envolta, tens noves idees i t’agradaria aplicar-les al sector de l’empresa, estudia amb nosaltres aquest itinerari!

Com estudiaràs

Aprenem fent! Faràs recerca sobre situacions reals, et documentaràs, reflexionaràs en equip col·laboratiu, compartiràs i integraràs continguts i donaràs forma al teu talent. En aquest itinerari en Empresa i Màrqueting desenvoluparàs projectes relacionats amb l’empresa. Portaràs a terme el teu propi pla d’empresa i potenciaràs el teu coneixement en emprenedoria, publicitat i màrqueting, entre altres disciplines. 

Són bons els paradigmes?

Potenciem el teu talent amb un itinerari adaptat a les teves inquietuds

Per què aquest itinerari

Amb aquest itinerari potenciaràs la capacitat d’anàlisi, la creativitat i la iniciativa, i podràs accedir, entre altres, a estudis superiors relacionats amb l’Economia, l’Empresa i el Màrqueting, el Dret, les Ciències Polítiques i la Justícia, la Criminologia, els Negocis i el Turisme, la Sociologia i la Pedagogia.

Foto-Tomais-Peire-1

Orientació professional

Dr. Tomàs Peire, coordinador acadèmic del programa Universitat a l’Abast (UAB) i director de la diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític.

 “El perfil adient de l’alumnat del grau en Economia és el d’una persona sensibilitzada per la realitat econòmica i pels temes socials i polítics de l’entorn”

En aquesta entrevista parlem sobre el Grau en Economia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Descobreix els nostres alumnes

Clàudia Gallego

 “Haver estudiat batxillerat a Granés em va ajudar a adaptar-me millor al ritme universitari”

Entrevista a Clàudia Gallego, exalumna i estudiant d’International Business Management & Language (French) a Edimburg.

Descobreix el batxillerat en ciències socials_

Segona Jornada MDM 2023

El passat divendres vam celebrar la segona edició de les Jornades MDM 2023 de Granés Batxillerat, unes sessions organitzades des de la matèria de Màrqueting i Disseny de Marca sota el lema Com assolir l’èxit professional i amb l’objectiu de treballar els continguts de màrqueting, comunicació i publicitat. En aquesta ocasió vam comptar amb la… Llegiu més »Segona Jornada MDM 2023

Projectes d’Empresa i Màrqueting

Els alumnes de segon de l’itinerari d’Empresa i Màrqueting han presentat aquests dies els seus projectes de la matèria Crea una empresa II. El projecte va començar el passat mes de febrer i ha consistit en la realització d’una Due Diligence a una empresa coneguda. Inditex, Grifols, Vueling o Glovo, són algunes de les empreses… Llegiu més »Projectes d’Empresa i Màrqueting

Disseny gràfic i marca

Els alumnes de primer de l’itinerari d’Empresa i Màrqueting no paren! Divendres passat van fer una nova sortida, aquesta vegada a les instal·lacions d’Elisava, Escola de disseny i enginyeria de Barcelona. Durant la sortida, els alumnes van poder visitar a les instal·lacions i també van poder fer un taller sobre Marca, de la mà de Francesc Ribot, cap d’àrea… Llegiu més »Disseny gràfic i marca

Tenim altres opcions per a tu_

Necessites més informació?_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.

També pots trucar-nos al nostre telèfon de contacte: 93 215 54 41

T’esperem!

    Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Taller de curtmetratges