Omet al contingut

Batxillerat en Ciències Socials

Batxillerat en Ciències Socials:
Itinerari en Empresa i Màrqueting

Què estudiaràs

Dins del Batxillerat de Ciències Socials, en aquest itinerari en Empresa i Màrqueting analitzaràs el comportament dels diferents agents econòmics i estudiaràs les principals variables macroeconòmiques i polítiques i la seva evolució.

En l’àmbit empresarial, analitzaràs el cicle comptable, de finançament e inversió, i estudiaràs els departaments de recursos humans, producció i màrqueting. També coneixeràs el procés de creació d’una nova empresa empresa i les estratègies de creixement empresarial.

Vols saber-ne més?

A qui es dirigeix

Ets capaç de generar idees i solucions innovadores en un context canviant? Si t’interessa la realitat econòmica i empresarial del món que t’envolta, tens noves idees i t’agradaria aplicar-les al sector de l’empresa, estudia amb nosaltres aquest itinerari!

Com estudiaràs

Aprenem fent! Faràs recerca sobre situacions reals, et documentaràs, reflexionaràs en equip col·laboratiu, compartiràs i integraràs continguts i donaràs forma al teu talent. En aquest itinerari en Empresa i Màrqueting desenvoluparàs projectes relacionats amb l’empresa. Portaràs a terme el teu propi pla d’empresa i potenciaràs el teu coneixement en emprenedoria, publicitat i màrqueting, entre altres disciplines. 

Són bons els paradigmes?

Potenciem el teu talent amb un itinerari adaptat a les teves inquietuds

Per què aquest itinerari

Amb aquest itinerari potenciaràs la capacitat d’anàlisi, la creativitat i la iniciativa, i podràs accedir, entre altres, a estudis superiors relacionats amb l’Economia, l’Empresa i el Màrqueting, el Dret, les Ciències Polítiques i la Justícia, la Criminologia, els Negocis i el Turisme, la Sociologia i la Pedagogia.

Foto-Tomais-Peire-1

Orientació professional

Dr. Tomàs Peire, coordinador acadèmic del programa Universitat a l’Abast (UAB) i director de la diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític.

 “El perfil adient de l’alumnat del grau en Economia és el d’una persona sensibilitzada per la realitat econòmica i pels temes socials i polítics de l’entorn”

En aquesta entrevista parlem sobre el Grau en Economia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Descobreix els nostres alumnes

Clàudia Gallego

 “Haver estudiat batxillerat a Granés em va ajudar a adaptar-me millor al ritme universitari”

Entrevista a Clàudia Gallego, exalumna i estudiant d’International Business Management & Language (French) a Edimburg.

Descobreix el batxillerat en ciències socials_

Projectes d’Empresa i Màrqueting

Els alumnes de segon de l’itinerari d’Empresa i Màrqueting han presentat aquests dies els seus projectes de la matèria Crea una empresa II. El projecte va començar el passat mes de febrer i ha consistit en la realització d’una Due Diligence a una empresa coneguda. Inditex, Grifols, Vueling o Glovo, són algunes de les empreses… Llegiu més »Projectes d’Empresa i Màrqueting

Disseny gràfic i marca

Els alumnes de primer de l’itinerari d’Empresa i Màrqueting no paren! Divendres passat van fer una nova sortida, aquesta vegada a les instal·lacions d’Elisava, Escola de disseny i enginyeria de Barcelona. Durant la sortida, els alumnes van poder visitar a les instal·lacions i també van poder fer un taller sobre Marca, de la mà de Francesc Ribot, cap d’àrea… Llegiu més »Disseny gràfic i marca

Parlem de Due Diligence comercial

La setmana passada, els alumnes de 2n de l’itinerari d’Empresa i Màrqueting van rebre la visita de la Patricia Carvajal, professora d’EAE Business School, que va venir a parlar sobre la Due Diligence comercial. Aquesta xerrada està emmarcada en els continguts de la matèria Crea una empresa II i, durant la sessió, els alumnes van poder entendre en detall en què consisteix aquest procés d’investigació i… Llegiu més »Parlem de Due Diligence comercial

Tenim altres opcions per a tu_

Necessites més informació?_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.

També pots trucar-nos al nostre telèfon de contacte: 93 215 54 41

T’esperem!

    Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024