Batxillerat en Ciències Socials

Batxillerat en Ciències Socials:
Itinerari en Empresa i Màrqueting

Què estudiaràs

Dins del Batxillerat de Ciències Socials, en aquest itinerari en Empresa i Màrqueting analitzaràs el comportament dels diferents agents econòmics i estudiaràs les principals variables macroeconòmiques i polítiques i la seva evolució.

En l’àmbit empresarial, analitzaràs el cicle comptable, de finançament e inversió, i estudiaràs els departaments de recursos humans, producció i màrqueting. També coneixeràs el procés de creació d’una nova empresa empresa i les estratègies de creixement empresarial.

Vols saber-ne més?

A qui es dirigeix

Ets capaç de generar idees i solucions innovadores en un context canviant? Si t’interessa la realitat econòmica i empresarial del món que t’envolta, tens noves idees i t’agradaria aplicar-les al sector de l’empresa, estudia amb nosaltres aquest itinerari!

Com estudiaràs

Aprenem fent! Faràs recerca sobre situacions reals, et documentaràs, reflexionaràs en equip col·laboratiu, compartiràs i integraràs continguts i donaràs forma al teu talent. En aquest itinerari en Empresa i Màrqueting desenvoluparàs projectes relacionats amb l’empresa. Portaràs a terme el teu propi pla d’empresa i potenciaràs el teu coneixement en emprenedoria, publicitat i màrqueting, entre altres disciplines. 

Són bons els paradigmes?

Un itinerari adaptat a les teves inquietuds

Per què aquest itinerari

Amb aquest itinerari potenciaràs la capacitat d’anàlisi, la creativitat i la iniciativa, i podràs accedir, entre altres, a estudis superiors relacionats amb l’Economia, l’Empresa i el Màrqueting, el Dret, les Ciències Polítiques i la Justícia, la Criminologia, els Negocis i el Turisme, la Sociologia i la Pedagogia.

Orientació professional

Foto-Tomais-Peire-1

Dr. Tomàs Peire, coordinador acadèmic del programa Universitat a l’Abast (UAB) i director de la diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític.

 “El perfil adient de l’alumnat del grau en Economia és el d’una persona sensibilitzada per la realitat econòmica i pels temes socials i polítics de l’entorn”

En aquesta entrevista parlem sobre el Grau en Economia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Descobreix els nostres alumnes

Clàudia Gallego

 “Haver estudiat batxillerat a Granés em va ajudar a adaptar-me millor al ritme universitari”

Entrevista a Clàudia Gallego, exalumna i estudiant d’International Business Management & Language (French) a Edimburg.

Tenim altres opcions per a tu_

Necessites més informació?_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos. T’esperem!