Omet al contingut

Orientació universitària

Orientació universitària

Una de les grans prioritats de Granés Batxillerat és ajudar als nostres alumnes a decidir quin ha de ser el seu futur. En aquesta línia, treballem en els següents àmbits:

1. Tutories_

_Guiem els nostres alumnes cap a la pròxima etapa, universitària o en Cicles Formatius, tot explicant les opcions que existeixen, les que millor encaixen al seu perfil i resolent els seus dubtes.

_Es realitzen tutories lectives, on es facilita informació genèrica referent al món universitari, i personalitzades, on es donen guies concretes a cada cas.

2. Itineraris_

_Oferta de batxillerats especialitzats que permetrà que cada alumne pugui formar-se en allò que realment és.

_Ajudem a triar-ne la més adient en funció de la sortida laboral o universitària en la qual l’alumne senti més afinitat.

3. Projectes_

_Les nostres matèries vinculades als projectes són eminentment pràctiques i properes a les inquietuds dels nostres alumnes

_Apropen l’alumne al món universitari i laboral. Tenim acords amb diverses universitats on l’alumne pot conèixer millor en què consistiran determinats estudis universitaris i les sortides professionals que en deriven.

4. Treball
de recerca (TR)_

_Recomanem que els nostres alumnes facin el seu TR relacionat amb la branca de coneixement que els interessi per corroborar les seves motivacions, competències i interès pel tema triat.

_Vinculat amb el món universitari i laboral gràcies als grups de recerca, universitats i empreses amb les que col·laborem.

5. Jornada
universitària_

_Organitzem una jornada amb la participació de les escoles universitàries per les quals els nostres alumnes tenen interès. Venen a fer presentacions dels seus graus a la nostra escola i resolen els dubtes que puguin tenir els nostres alumnes. En el darrer curs van participar-hi més d’una trentena de graus i estudis superiors.

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Taller de curtmetratges