Skip to content

Batxillerat Tecnològic

Batxillerat Tecnològic:
Itinerari en Noves Tecnologies Interactives

Què estudiaràs

Dins de la modalitat de Batxillerat Científic i Tecnològic, a Granés Batxillerat donarem resposta de forma pràctica a les teves inquietuds en les Noves Tecnologies Interactives. T’introduiràs a la teoria del Game Design i dels seus vincles amb la psicologia moderna, posant en pràctica eines professionals per dissenyar interfícies i mecàniques de joc usables. I, fins i tot, aprendràs a programar motors gràfics professionals com Unity 3D o Unreal Engine 5. A més, en aquest itinerari també cursaràs els continguts necessaris per encarar el teu futur cap a les Enginyeries o Arquitectura.

Vols saber-ne més?

A qui es dirigeix

Ets una persona creativa i apassionada de les noves tecnologies? Si t’interessa comprendre el funcionament dels equipaments tecnològics o vols programar un videojoc, aquest és el teu batxillerat!

Com estudiaràs

Aprenem fent! A Granés Batxillerat t’oferim uns batxillerats basats en el treball per projectes perquè puguis aprendre de forma pràctica. Faràs recerca sobre situacions reals, et documentaràs, reflexionaràs en equip col·laboratiu, compartiràs i integraràs continguts i donaràs forma al teu talent. En aquest batxillerat en Ciències i Tecnologia, a la matèria Projecte NTI: Continguts i Entorns Digitals Interactius, per exemple, aprendràs a dissenyar un videojoc.

Amb la participació d’ENTI-UB

Granés Batxillerat col·labora amb la prestigiosa ENTI-UB per oferir-te el primer batxillerat especialitzat en Noves Tecnologies Interactives de Catalunya. Es tracta d’una innovadora aposta pel futur en aquest camp d’activitat, amb Barcelona com la ciutat puntera d’aquesta indústria.

Amb aquesta col·laboració oferim:

  • una millor i específica preparació d’aquells alumnes que desitgen encaminar el seu futur cap al món de les tecnologies interactives i els videojocs.
  • un equip de professors que són, a la vegada, professionals en actiu de la indústria dels videojocs.
  • connexió directa amb la universitat, en realitzar algunes de les classes a les instal·lacions d’ENTI-UB.

Potenciem el teu talent amb un itinerari adaptat a les teves inquietuds  

Per què aquest itinerari

Amb aquest itinerari potenciaràs l’observació, el raonament lògic i l’esperit innovador, i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Noves Tecnologies Interactives: Developer de videojocs, Artista de videojocs, Producció de continguts digitals, Multimèdia,… També, a un ampli ventall de graus com ara Arquitectura o les diferents Enginyeries, per citar només algunes opcions.

Orientació professional

Entrevista a Òscar Garcia, director acadèmic d’ENTI-UB

 “La gent no sap què és fer un videojoc; sap jugar, però no és el mateix”

Òscar Garcia Pañella ens parla de l’ampli ventall professional en el camp dels videojocs, del perfil de l’alumne que cursa aquests estudis i de les tendències en aquest sector.

Descobreix els nostres alumnes

Kevin Eljarrat

 “La meva ambició és arribar a ser un expert en seguretat informàtica”

Entrevista a Kevin Eljarrat, exalumne del batxillerat tecnològic i estudiant d’Enginyeria informàtica a La Salle Campus Barcelona.

Descobreix el batxillerat tecnològic_

Ambaixadors de la Ciència

La setmana passada, coincidint amb la Setmana de la Ciència, vam rebre la visita de la Mar Fillat, graduada en Neurociència, i el Lluís Casabona, graduat en Física i Química, ambdós Science Fellows i exparticipants de diversos programes científics de la Fundació Catalunya-La Pedrera. La iniciativa Abaixadors de la Ciència que ha posat en marxa… Read More »Ambaixadors de la Ciència

7 raons per escollir el nostre Batxillerat Tecnològic si t’agraden els videojocs

Si estàs llegint aquest post segurament és perquè t’interessen els videojocs i estàs buscant un batxillerat que s’adapti a les teves inquietuds. A Granés el trobaràs i aquí t’expliquem els 7 motius pels quals has d’escollir el nostre Batxillerat Tecnològic: 1. Perquè és una indústria en creixement i amb sortides Fa uns anys que l’oci… Read More »7 raons per escollir el nostre Batxillerat Tecnològic si t’agraden els videojocs

Granés al Telenotícies de TV3

Les imatges del treball de recerca del nostre alumne Marc Salvador de 2n de batxillerat tutoritzat pel professor Dani Jané, han servit de documentació pel reportatge “La Barcelona que mai va ser” del Telenotícies vespre de Tv3, el passat diumenge 5 de juny. El reportatge fa un recorregut des del s. XIX fins a l’actualitat,… Read More »Granés al Telenotícies de TV3

Tenim altres itineraris per a tu_

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.

També pots trucar-nos al nostre telèfon de contacte: 93 215 54 41

T’esperem!

    Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentem la web ‘Metabolisme i Esport’