Batxillerat en Arts i Humanitats

Ets una persona crítica i amb capacitat per reflexionar sobre la realitat actual? T’interessen els coneixements del món contemporani i la seva evolució històrica? Si tens capacitat per explicar i transmetre idees, aquest és el teu batxillerat!

Dins de la branca d’Arts i Humanitats, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències comunicatives, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Comunicació i Periodisme.
Experiències #joestudioacasa
     

 

“Hi ha dues activitats essencials per passar aquest confinament: la lectura i l’esport”

L’Alexandre Cirici, estudiant de 2n de batxillerat en Arts i Humanitats, ens esplica que valora molt els vídeos que pengen els professors, ja que “són el més semblant a una classe presencial”. La lectura i l’esport l’ajuden a passar prou bé aquest confinament.[…]
Què puc estudiar triant aquest itinerari?     

En aquest batxillerat potenciaràs l’observació, el raonament lògic, l’anàlisi… i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Comunicació i Periodisme, Història, Antropologia, Humanitats, Filologies, Traducció i Interpretació, Dret, Educació, Pedagogia, Publicitat i Relacions Públiques entre molts altres.
Aprenem fent!     

Construïm junts el teu coneixement en Ciències de la Salut. Amb l’aprenentatge basat en projectes, assoliràs el teu repte! En aquest batxillerat fem recerca sobre situacions reals perquè puguis aprofundir en allò que t’apassiona. Activa les teves competències, documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts, i aprèn a avaluar el teu treball més enllà de la qualificació.
Orientació universitària
     

 

“No pots explicar una història si no tens formació en humanitats”

Director de Comunicació i Màrqueting a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, Moya ens parla en aquesta entrevista del Grau en Comunicació Audiovisual i del de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting.[…]
Quins altres batxillerats puc cursar?     

A continuació pots veure els altres itineraris de Batxillerat que tenim a la teva disposició.
Essència Granés     

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:     

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació     

Si necessites més informació o vols que contactem amb tu per a oferir-te una sessió personalitzada per videoconferència, completa les dades d’aquest formulari


Enquesta a les famílies
     

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

 

 

✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top