Batxillerat en Arts i Humanitats

Ets una persona crítica i amb capacitat per reflexionar sobre la realitat actual? T’interessen els coneixements del món contemporani i la seva evolució històrica? Si tens capacitat per explicar i transmetre idees, aquest és el teu batxillerat!

Dins de la branca d’Arts i Humanitats, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències comunicatives, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Comunicació i Periodisme.
Experiències #joestudioacasa
      

 

“Hi ha dues activitats essencials per passar aquest confinament: la lectura i l’esport”

L’Alexandre Cirici, estudiant de 2n de batxillerat en Arts i Humanitats, ens esplica que valora molt els vídeos que pengen els professors, ja que “són el més semblant a una classe presencial”. La lectura i l’esport l’ajuden a passar prou bé aquest confinament.[…]
Què puc estudiar triant aquest itinerari?      

En aquest batxillerat potenciaràs l’observació, el raonament lògic, l’anàlisi… i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Comunicació i Periodisme, Història, Antropologia, Humanitats, Filologies, Traducció i Interpretació, Dret, Educació, Pedagogia, Publicitat i Relacions Públiques entre molts altres.
Aprenem fent!      

Construïm junts el teu coneixement en Arts i Humanitats. Amb l’aprenentatge basat en projectes, assoliràs el teu repte! En aquest batxillerat fem recerca sobre situacions reals perquè puguis aprofundir en allò que t’apassiona. Activa les teves competències, documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts, i aprèn a avaluar el teu treball més enllà de la qualificació.
Orientació universitària
      

 

“No pots explicar una història si no tens formació en humanitats”

Director de Comunicació i Màrqueting a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, Moya ens parla en aquesta entrevista del Grau en Comunicació Audiovisual i del de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting.[…]
Quins altres batxillerats puc cursar?      

A continuació pots veure els altres itineraris de Batxillerat que tenim a la teva disposició.
Essència Granés      

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:      

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació      

Si necessites més informació o vols que contactem amb tu per a oferir-te una sessió personalitzada per videoconferència, completa les dades d’aquest formulari


Enquesta a les famílies
      

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

 

 

✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top