Batxillerat en Arts i HumanitatsBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Batxillerat en Arts i Humanitats

Ets una persona crítica i amb capacitat per reflexionar sobre la realitat actual? T’interessen els coneixements del món contemporani i la seva evolució històrica? Si tens capacitat per explicar i transmetre idees, aquest és el teu batxillerat!

Dins de la branca d’Arts i Humanitats, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències comunicatives, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Comunicació i Periodisme.
Què puc estudiar triant aquest itinerari?

En aquest batxillerat potenciaràs l’observació, el raonament lògic, l’anàlisi… i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Comunicació i Periodisme, Història, Antropologia, Humanitats, Filologies, Traducció i Interpretació, Dret, Educació, Pedagogia, Publicitat i Relacions Públiques entre molts altres.
El cas pràctic

Estudiant aquest batxillerat adquiriràs competències comunicatives. En la matèria de Cultura Audiovisual, els alumnes van realitzar un lipdub de l’escola. Aquest projecte va consistir en un exercici col·lectiu on es va aconseguir que un grup nombrós d’alumnes aprengués a treballar en equip, tot gestionant la producció i organització del lipdub, la seva realització i edició.
Orientació Universitària

Enric Ordeix: “Les relacions públiques han salvat el periodisme”

Enric Ordeix, periodista i professor a Blanquerna, ens parla en aquesta entrevista del nou rol del periodista com a persona mediadora d’interessos i de la comunicació avui en dia, que demana nous i diversos canals. […]
Descobreix els nostres alumnes

Lluc Vila, descobrint el camí de la publicitat

En Lluc ho tenia ben clar: després de finalitzar el batxillerat volia començar a estudiar Publicitat a Blanquerna, a la Universitat Ramon Llull. I així ho està fent ara! El seu pas per Granés Batxillerat va ser breu – ja que es va incorporar a segon-, però molt intens. […]
Quins altres batxillerats puc cursar?

A continuació pots veure els altres itineraris de Batxillerat que tenim a la teva disposició.
Essència Granés

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.


✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top